Op buitenlandse schoolreis naar Parijs

Op schoolreis naar...

Wij geven jouw schoolreis graag een extra personal touch!

Je weet waar je naar toe wilt

Je weet waar je naar toe wilt en hebt ideeën over de invulling ter plaatse. Als doorgewinterde organisator komt iedereen altijd naar jou toe als er weer iets georganiseerd moet worden.

Je weet wat je wilt maar hebt weinig tijd

Op buitenlandse schoolreis naar Parijs

Met je brede netwerk en enthousiaste ideeën lukt het je altijd een leuke reis te organiseren. Dat is precies waarom ze jou altijd zoeken voor een nieuw project. Tegelijkertijd heb je het razend druk.  Je wilt graag organiseren, weet wat je wilt!  Maar hebt eigenlijk geen tijd voor alle rompslomp rondom de reis.

In de hectiek van een schooldag is de dag altijd krap. Lessen, collega’s die aandacht vragen, coördinerende taken. Die jaarlijkse schoolreis is leuk, maar ondersteuning is praktisch in combinatie met al die andere taken.

Je houdt zelf de regie

Op buitenlandse schoolreis naar Parijs

Je legt alle ideeën die je in je hoofd hebt bij ons weg. Tegelijkertijd profiteer je van onze korte lijntjes met leveranciers. Zo zorgen we dat je de meest scherpe deal op tafel krijgt. Natuurlijk delen we up to date ontwikkelingen over jouw reisbestemming met je.

Je bepaalt zelf de inhoud, bent vrij om te kiezen. In Travel Inventive vind je een reisgenoot die je ontlast van organisatorische rompslomp. Travel Inventive stelt zich op als proactieve meedenkende sparringpartner die goed naar je ideeën luistert en je dan opeens spontaan verrast. 

Bel ons en vertel je plan op jouw schoolreisbestemming. We voeren je plan uit en kijken hoe we jouw reis nog een extra personal touch kunnen meegeven.

Lotte Stevens
Lotte Stevens

Benieuwd hoe ik iets extra's kan toevoegen aan jouw schoolreis?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.