Voor het eerst een schoolreis organiseren

Voor het eerst een schoolreis organiseren

Organiseer je dit jaar voor het eerst een schoolreis?

Organiseer je dit jaar voor het eerst een schoolreis? Wat komt daarbij kijken? En hoe krijg je dat voor elkaar naast het lesgeven en alles wat dat aan voorbereiding kost.

We zorgen voor de beste ondersteuning

Waarschijnlijk al krap binnen je begrote uren.  Je doet het allemaal vol overgave. Daar komt nu het organiseren van een schoolreis bovenop. Natuurlijk wil je het beste voor je leerlingen. Voel je verantwoordelijk voor hun reis. Hoe fijn is het als je de regie van je reis bij een specialist kan wegleggen. Een vaste contactpersoon die samen met jou aan de slag gaat om een schoolreis te organiseren op een ontspannen manier.  Een professional die het klappen van de zweep kent. Een specialist die je ondersteunt en zorgt dat alles op tijd in orde komt.  Een expert die je budget bewaakt. Met je meedenkt. Jou ontlast door deadlines in de gaten te houden. Reserveringen voor je bevestigt. Tickets voor je bestelt en dit allemaal overzichtelijk voor je  bijhoudt. Dat zou een hoop tijd en energie schelen. Tijd die je met al taken en verantwoordelijkheden nou eenmaal altijd te kort hebt.

 Bel ons en geef uit handen wat je graag uit handen geeft. Benut onze kennis en expertise. Zo vertrek je gegarandeerd ontspannen op reis.