Dit zeggen onze klanten op Klantenvertellen.nl

Hieronder is te lezen wat klanten over ons geschreven hebben op klantenvertellen.nl en wat voor cijfer zij ons gegeven hebben.

Fleur
Nijmegen
7
Ja, ik beveel dit aan

Het contact met Janne verliep goed, zowel per mail als telefonisch. Opmerking: Ik moest last-minute nog doorgeven dat een activiteit niet d.m.v. invoice was betaald door T.I. terwijl dat voorgaande jaren altijd op tijd geregeld was. Ik ontvang het liefst een map met de uitgeprinte vouchers en informatie dan zoals het dit jaar verliep, waarbij ik zelf een ringbandmap heb moeten verzorgen om alle papieren netjes mee te nemen op reis. De terugreis moet per boot vanaf Hull zijn; zoals het dit jaar was geregeld is zeer onwenselijk.


23-10-2019
Reinout
Nijmegen
8
Ja, ik beveel dit aan

Janne heeft me zeer zeer geduldig altijd te woord gedaan en me geholpen waar ik het vroeg. We vonden het restaurant (geboekt door Janne) een misser. Ook was het jammer dat we geen gids meer konden krijgen voor het Olympia stadion. Die fout lag (denk ik) ook meer bij mij. Dit zijn dus geen grote dingen. De chauffeur was fantastisch. het hotel was prima. Bij 95% van de gastgezinnen verliep het vlekkeloos. Alle andere door TI geboekte excursies (Sachsenhausen, berlin by bike, street art workshop, rondvaarttochtje) waren helemaal prima!


17-10-2019
ingrid
Bussum
7
Ja, ik beveel dit aan

Leuke georganiseerde reis. Jammer dat de lege bedden toeslag aan de orde is. Bedrijf is flexibel en denkt mee.


14-10-2019
Sietze
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Prachtige reis, mooie route. Goede hotels, vooral in de oase, Merzouga en in de woestijn. Leuke chauffeur, Redouan!


10-10-2019
Amber
Hilversum
10
Ja, ik beveel dit aan

Ondanks een aanpassing in onze groepsgrootte hebben we het toch voor elkaar gekregen om een werkweek in elkaar te zetten. Ik was bang dat het niet zou lukken, maar door goed meedenken en uitzoeken van jullie kant is het toch mogelijk gebleken en hebben wij weer een fantastische reis kunnen maken. In korte tijd meerdere vluchten en opties aan mij laten zien waardoor ik alles van mijn kant ook passend kon maken. Ik kan hier niet genoeg waardering voor uitspreken!


03-10-2019
Rutger
Groningen
2

De ervaring is van de afgelopen jaren dat TI vaker een last dan een lust is. Er hoeft vrij weinig door TI geregeld te worden, maar wat er geregeld wordt, gaat vaak fout. Dit jaar was het gewenste programma en tijden volgens mij vrij duidelijk, maar moest ik dus weer veel laten aanpassen omdat TI fouten had gemaakt/ het programma zo onlogisch had ingevuld... Het is echt behoorlijk vervelend eigenlijk.


18-09-2019
RSG Wolfsbos HS
Hoogeveen
8
Ja, ik beveel dit aan

Travel Inventive kwam met een duidelijk aanbod binnen ons budget, waar ook nog veel ruimte was om activiteiten te veranderen. De communicatie hierover is naar tevredenheid verlopen. We zijn meer dan tevreden over de gehele organisatie en de reis.


04-09-2019
Tilly
Utrecht
7
Ja, ik beveel dit aan

Enkele punten ter bespreking: 1. chauffeurs: Paula :), Clement :(. 2. excursies: donderdag - Stasigefängnis Hohenschönhausen: Mijn collega heeft toch gebruik gemaakt van de 'overbodige' boeking. Booking nr. 40328 voor 35 lln. geboekt(50 euro) , maar er waren slechts 13-14 leerlingen. Er werden 3 kleine groepen (in totaal 40 lln.) samengesteld. 3. Donderdag - Reederei Bruno Winkler: er moest helaas wel een voucher afgegeven worden. Reederei deed moeilijk, mochten uiteindelijk wel mee! We zouden volgens het programma daarna opgehaald worden. Chauffeurs zeiden dat ze hier niet op de hoogte gebracht waren?! Was best vervelend om dat voor mekaar te krijgen. 4. Vrijdag - Bezoek Postdam/Sans Souccis: collega's moesten zelf de parkeerbon betalen? Bij alle vorige excursies hebben de chauffeurs dit betaald. 5. gastgezinnen: was prima!


27-08-2019
Yanoula
Meppel
7
Ja, ik beveel dit aan

Vanaf het eerst moment goed contact gehad met de contactpersoon van Travel Inventive. Ik had zelf programma ideeën en dit hebben we samen met Travel Inventive uitgewerkt tot een mooi programma. Alles was ter plekke goed geregeld en wij hadden er bijna geen werk meer van.


20-08-2019
Mitchell Meijer
Uithoorn
9
Ja, ik beveel dit aan

Keurig en vriendelijk geholpen met elke vraag die ik had. Keurige reis en alles was prima!


19-07-2019
Tess van Ham
Leiden
8
Ja, ik beveel dit aan

De ervaring was positief. Het enige minpuntje was dat er op het laatste moment nog een apart formulier moest worden ingevuld voor leerlingen met een allergie, wat in eerdere jaren niet het geval was. Dit formulier mochten wij pas een paar dagen van tevoren ontvangen, waardoor het lastig was de leerling(en) met allergieën nog te bereiken, wat voor wat stress bij de organisatie aan beide kanten (Host family organisatie en onszelf) heeft gezorgd. Ik denk echter dat dit door de Host family organisatie waar we dit jaar voor het eerst mee samenwerkten is ingesteld, waardoor dit niet eerder bekend was. Complimenten voor buschauffeur Jan, die heeft gezorgd voor een extra geslaagde reis door zijn kundigheid, leuke informatieve toevoegingen en met name zijn strakke organisatie en kennis. Verder heb ik eenmaal contact moeten opnemen met onze contactpersoon Janne Dekkers over een onduidelijkheid met het hotel. Zij was vrijwel direct beschikbaar en heeft telefonisch contact opgenomen met mij om ons te assisteren. Als laatste was er een probleem met een van de gastgezinnen (rookten veel binnen), maar dit werd goed opgepakt door de organisator van de Host families. Over het algemeen waren de leerlingen erg positief, een aantal leerlingen vonden het jammer dat het voelde alsof de Host families weinig met hen wilden omgaan, en dat ze bijvoorbeeld in een aparte kamer moesten eten in plaats van 'met het gezin'.


08-07-2019
Erik
Almere
7
Ja, ik beveel dit aan

Ivm problemen tijdens de treinreis naar Brussel met aan aantal tickets van de studenten liepen we vertraging op. Deze vertraging hebben we gecommuniceerd met Travel Inventive en gekeken naar oplossingen voor de door het Hostel geregelde lunch die we zouden nuttigen. Dit omdat we anders te laat zouden komen voor onze 1e activiteit in Brussel. Het voorstel was om de lunch in te pakken zodat we nadat we onze spullen in een bagageruimte bij het Hostel hadden gezet meteen door konden. Dit vonden we een goed idee. De lunch was wel ingepakt maar de broodjes waren niet gesmeerd en om naar de activiteit te lopen in redelijke haast en tegelijkertijd te smeren dat gaat niet. Verder was de lunch zeer karig t.o.v. de prijs van de lunch. Dit in de zin van 2 droge grote witte bollen, 2 kleine smeerkuipjes en 1 klein kuipje boter, felsje water en een appel voor 11,50 euro pp. Ondanks alle goede bedoelingen hadden we hier niets aan.


26-06-2019
WFH Pardoen
OMMEN
10
Ja, ik beveel dit aan

Na jaren samenwerking met Kim van Travel Inventive, deelde zij mee dat ze een carrièreswitch ging maken, vertrekken dus. Dat vond ik geen leuk bericht want de samenwerking was altijd buitengewoon goed en prettig. Lotte zou het overnemen en alhoewel ik graag van tevoren geloof in de kwaliteiten van een ander, heb ik haar toch gemeld dat ze wel wat te bewijzen had als opvolger van Kim. Ongelooflijk: ook zij is knettergoed in wat ze voor je doet en daarbij enthousiast en spontaan. Iets met Travel organiseren is gewoonweg leuk! Ik bel altijd (ook) omdat ik er een beetje naar uitzie om met één van die leuke vrouwen te overleggen. Kwaliteit onverbeterbaar. Prijs ook trouwens. Een ander reisbureau zoeken? Never!


18-06-2019
Matthijs
Ommen
10
Ja, ik beveel dit aan

Met 62 vwo leerlingen naar Praag. Travel Inventive zet programma keurig in elkaar. Tijdens reis alles top geregeld, hoefden nergens achteraan. Super!


12-06-2019
Tjeerd Hogeveen
Dronten
10
Ja, ik beveel dit aan

Voor het 2e jaar op reis geweest met onze examenklassen naar Berlijn. Wederom een goede reis gehad. Activiteiten waren geboekt door Travel Inventive. We konden ons melden bij de ticketbalie en konden zo doorlopen naar de rondleiding. Goede communicatie met onze contactpersoon. Ze denkt mee en komt ook met oplossingen. Je krijgt vrij snel bericht of iets mogelijk is of niet. Zeker een aanrader om je reis te boeken met Travel Inventive.


11-06-2019
Ries
Arnhem
10
Ja, ik beveel dit aan

Na jaren achtereen dezelfde reis ( Antwerpen) gemaakt te hebben zijn we in overleg gegaan om naar Keulen te gaan. Dit is zeer goed bevallen omdat Keulen een grote stad is met veel mogelijkheden. En de combinatie Spa Franchochamps is top. Mogelijkheden in en rond Keulen zijn zeer groot om diverse gelegenheden te bezoeken.


04-06-2019
Dick Barkey
Amsterdam
8
Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke medewerker en goed meedenkend. Kun je zaken mee doen!


01-06-2019
Anna-Lou
Zwolle
7
Ja, ik beveel dit aan

Onze reis naar Hamburg was prima geregeld door Travel Inventive. Het hotel was goed, en de tour die ze hadden geboekt op ons verzoek ook prima. Alleen met de reis was het wat gedoe ivm het OV van onze studenten. Hier heb ik toen een aantal keer zelf achteraan moeten bellen, wat mij erg veel tijd kostte. De antwoorden die ik van Travel Inventive kreeg kwamen niet altijd overeen met die van de NS. Verder goed contact, prima bereikbaar, aardige service.


30-05-2019
Pim
Amsterdam
9
Ja, ik beveel dit aan

Met een duidelijke planning en hulp met inplannen van gewenste activiteiten is onze trip een groot succes geworden. Af en toe een kleine verassing doordat er een verandering over het hoofd was gezien maar alles tegelijkertijd prima opgelost.


28-05-2019
Janny
Schijndel
7
Ja, ik beveel dit aan

De bezoeken die we hebben gebracht aan de initiatieven ( mensen met een beperking) hebben diepe indruk en respect teweeg gebracht. In een woord geweldig.


28-05-2019
Bas
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Altijd bereid om mee te denken en ook via de telefoon bij te staan op belangrijke momenten: op het vliegveld tijdens problemen met het inchecken en contactgegevens van de bus.


28-05-2019
Cornellie
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Kim van Loon is mijn vaste contactpersoon. Ze regelt de excursies, het hostel en het vervoer. Tussendoor hebben we regelmatig contact over de voortgang. Bij onze doelgroep is er veel uitval, wat zorgt voor veel mutaties. Ze doet haar best om alles goed aan te passen binnen de mogelijkheden die er zijn. Ze denkt mee over alternatieven als een excursie toch niet te regelen valt.


27-05-2019
Jeroen
Almere
9
Ja, ik beveel dit aan

Al onze wensen zijn gerealiseerd en er was een prettig en snel contact over de reis.


27-05-2019
Manon
Leeuwarden
10
Ja, ik beveel dit aan

Travel Inventive is een persoonlijk reisbureau die zich zeer flexibel en betrouwbaar heeft opgesteld tijdens onze reizen. Ze denken actief mee in situaties en onderhouden nauw en prettig contact voor, tijdens en na de reis.


24-05-2019
Michiel Kampman
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Travel Inventive denkt actief mee met de opzet van de reis, doet goede voorstellen en zijn goed bereikbaar. De eigen website met alle reisbescheiden is heel handig! Een tegenvallend hostel tijdens de reis wordt vanuit Nederland opgelost. Fijn dat je zo snel jouw eigen contactpersoon kan bereiken en er adequaat gehandeld kan worden


21-05-2019
Karin
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Betrouwbare partner, alles goed georganiseerd, denken goed met je mee.


13-05-2019
Jinnie
Groenlo
9
Ja, ik beveel dit aan

Samen met Chantal weer een leuke en leerzame Londenreis georganiseerd voor onze tweede jaars studenten!


13-05-2019
Hilde
Almere
10
Ja, ik beveel dit aan

We hebben een prachtige reis naar Marokko gehad, die mede dankzij Travel Inventive was georganiseerd. De tussentijdse (persoonlijke) afstemming verliep heel soepel, daarbij waardeer ik zeer de flexibiliteit die soms nodig was. Twee tips: - Vanwege de Ramadan veranderde onverwacht de vluchttijd bij vertrek vanuit Fez. Toevallig kwamen we dit te weten (de tijden op de tickets klopten dus niet), het zou mooi zijn als we ook via Travel Inventive hiervan op de hoogte zouden worden gesteld (ondanks dat ik denk dat dit ook lastig is). - De labels van Travel Inventive bleken bij aankomst in Fez van de koffers te zijn verwijderd. Op de labels staan de naam en het telefoonnummer van de eigenaar van de bagage. Verschillende vrouwelijke studenten zijn als gevolg hiervan door onbekende Marokkaanse mannen gebeld. Het is goed om na te denken wat er op de labels staat en wat hier mogelijk de gevolgen van kunnen zijn.


11-05-2019
Jesse Kuil
Zeeland, Gent en Reims
10
Ja, ik beveel dit aan

Al meerdere jaren achtereen organiseert Kim van Loon leuke en goed reizen voor ons. Goede samenwerking en wanneer er iets aan de hand is lost zij dit (ook tijdens de reis) voor ons op.


26-04-2019
Vincent
York
10
Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd helemaal geweldig!


21-04-2019
Huygens Lyceum
Londen
7
Ja, ik beveel dit aan

Het is altijd ontzettend fijn samenwerken met Travel Inventive. Dit jaar merkte ik helaas dat het wat minder soepel verliep dan anders. Voor mijn gevoel heb ik nog veel zelf moet regelen en uitzoeken. Als bijvoorbeeld een wijziging in het programma werd doorgevoerd dan werd het oorspronkelijke programma-onderdeel uit het programma verwijderd, maar werd er niet gekeken naar hoe het programma aan te passen. Zelf heb ik toen eea voorgesteld. We verwachten wel dat Travel Inventive hierin het initiatief neemt om ons zo te ontzorgen. Verder miste er ook een paar dingen in de map (zoals het reserveringsnummer voor de trein). Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar het was op dat moment wel vervelend. Nogmaals, ik werk graag samen met Travel Inventive, maar heb voor m'n gevoel veel zelf moeten doen naast m'n gewone werkzaamheden. Hierdoor overwegen we om komend jaar niet in zee te gaan met Travel Inventive. Graag zouden we hierover in gesprek gaan met jullie als dat kan.


17-04-2019
Paul Diederen
Londen
10
Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Travel Inventive. Als er iets is, dan hoef je maar te mailen en vaak heb je dan dezelfde dag al een reactie dat 't geregeld is. Top!


08-04-2019
Petra
Lissabon
9
Ja, ik beveel dit aan

Ontzettend goed contact gehad en vlucht, transfers en hotel waren goed geregeld. Wij hebben hele fijne dagen gehad.


01-04-2019
Ella de Snoo Albeda Travel & Hospitality
Parijs
8
Ja, ik beveel dit aan

De activiteiten die we afgesproken hadden, waren goed georganiseerd; de thalys was gereserveerd, het hostel was op onze komst voorbereid, de gids stond klaar met de fietsen voor de groep en hij deed het heel leuk en erg enthousiast, het Operagebouw opende haar deuren, Versailles was geweldig en door de groepsreservering konden we voorbij aan de 1,5 km lange rij.. Kortom, wij hadden een heel goede ervaring. Bedankt!


22-03-2019
NHLStenden TBK en WTB
Budapest
9
Ja, ik beveel dit aan

Lotte heeft in korte tijd een leuke en educatieve reis in elkaar weten te zetten. De samenwerking was prettig en professioneel, zakelijk en gezellig. Nu al zin in volgend jaar (al beginnen we dan iets eerder met plannen ;-)....)


18-03-2019
Toon Verhoeven
Verhoeven
9
Ja, ik beveel dit aan

De communicatie met Travel Inventive liep perfect. Steeds dezelfde contactpersoon, op tijd en stond een herinnering over wat er nog moest gebeuren en een duidelijk overzicht van de planning van de reis. Tip top in orde!


14-03-2019
Romeo/ Sint joriscollege
Londen
10
Ja, ik beveel dit aan

Het kon niet beter. De medewerkers denken mee. Er is achteraf ook een evaluatie van de reis. Ik ben enthousiast over de manier waarop er gewerkt wordt.


11-03-2019
Hugo Moolenaar
London
10
Ja, ik beveel dit aan

Hulde voor het enthousiaste team! Je kunt aan alles zien dat ze er lol in hebben.


26-02-2019
Annebeth
Edinburgh
9
Ja, ik beveel dit aan

Alles is goed gegaan! We hadden een prima reis, een gezellige, meedenkende chauffeur, en dit jaar bijzonder brave studenten, dus ja, alles is prima verlopen!


25-02-2019
Quinten Palmers
Boedapest
9
Ja, ik beveel dit aan

De buitenland excursie van werktuigbouwkunde geboekt met travel inventive. Super duidelijke en snelle communicatie lijn gehad met Esther Visser. Hierdoor hebben we snel knopen kunnen doorhakken en beslissingen kunnen maken betreft het programma gedurende de reis. Ook eerlijkheid als er twijfels waren over een excursie waardoor we konden beslissen om iets niet door te laten gaan, i.p.v. het erop te gokken. Hierdoor hele leuke andere dingen kunnen doen. Alle transfers en boekingen zijn perfect volgens het plan verlopen, telefoon nummers waren correct en chauffeurs waren netjes op tijd. Al met al kijken wij terug naar een erg succesvolle reis.


19-02-2019
Paul Lassooij
Praag
9
Ja, ik beveel dit aan

4 sterren: goede service, goed behandeld


06-02-2019
Simone Derks
Londen
10
Ja, ik beveel dit aan

Het samenwerken met Travel Inventive vind ik echt heel prettig. Er werken leuke en gedreven mensen, die echt naar je luisteren en met je meedenken. Door drukte kan het voorkomen dat het even duurt voor je antwoord krijgt op je mails, maar dat is ook volkomen logisch. Een persoonlijke afspraak is dan vaak handiger. Ook hierin zijn ze flexibel; je kunt naar kantoor komen of je contactpersoon spreekt af bij je op school (of andere locatie). Kortom, ik zou Travel Inventive zeker aanbevelen!


19-01-2019
Gerard Veen
Londen
10
Ja, ik beveel dit aan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen


15-01-2019
Henk Visser
Parijs
9
Ja, ik beveel dit aan

prima organisatie; meedenkend , snel en betrouwbaar


10-01-2019
Lolkje kuiper
Ieper en Brussel
9
Ja, ik beveel dit aan

Prima contact en goede tips. En alles wat geregeld was, klopte !!!


20-12-2018
Melanchthon Schiebroek
Barcelona
8
Ja, ik beveel dit aan

Wegens omstandigheden moesten wij plots op zoek naar een nieuw hostel. Terwijl wij aan het genieten waren van ons programma ter plaatse in Barcelona, heeft Susanne voor de hele groep (55 personen) binnen een dag een nieuwe locatie geregeld. Ook de overige zaken waren goed voor elkaar en de communicatie met Travel Inventive - zowel voor, tijdens als na de reis - verliep heel goed, bedankt!


17-12-2018
Marjolein Attasio
Londen
9
Ja, ik beveel dit aan

Ook toen een activiteit ter plekke niet door kon gaan, werd er direct gezocht naar een alternatief. Het is fijn dat je zelf heel veel kunt aangeven en dat de prijs/kwaliteitverhouding prima is.


12-12-2018
Kees van Woerkom
Berlijn
9
Ja, ik beveel dit aan

In al die jaren op een fijne manier en professioneel geholpen. Niets is teveel! Een goede mix van eigen inbreng en inbreng van Travel Inventive! Je kunt op ze vertrouwen en bouwen!


11-12-2018
Hans van Rhoon
Kiev (Oekraïne)
9
Ja, ik beveel dit aan

Zie boven.


10-12-2018
Rietveld Lyceum Doetinchem
Londen
9
Ja, ik beveel dit aan

Dit jaar voor het eerst de City Story Game gedaan. Leuke combinatie van spelelement en leerzame excursies! Verder, zoals in andere jaren, is de organisatie van het verblijf prima geregeld.


10-12-2018