Klantenvertellen.nl Travel Inventive

Dit zeggen onze klanten op Klantenvertellen.nl

Hieronder is te lezen wat klanten over ons geschreven hebben op klantenvertellen.nl en wat voor cijfer zij ons gegeven hebben.

Esther
Emmen
10
Ja, ik beveel dit aan

Travelinventive heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze school van goed advies voorzien. Ook waren zijn proactief in hun aanpak. Een betrouwbaar reisbureau dat kwaliteit levert.


24-03-2020
Anahit
Rotterdam
9
Ja, ik beveel dit aan

It was a nice trip with the best an funny memories1


22-03-2020
Romy Tops
Eindhoven
9
Ja, ik beveel dit aan

De schoolreis naar Berlijn was prachtig. Zo goed als alles verliep naar wens en de leerlingen vonden het een leuke week.


01-03-2020
Arend
Leeuwarden/Heerenveen
10
Ja, ik beveel dit aan

Goed georganiseerde studiereis. Al onze wensen zaten in de reis. Inhoudelijk goed programma. Goede communicatie met Travel Inventive in het voortraject. Aanrader!


25-02-2020
Brechtel
zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Communicatie via een vaste contactpersoon, met snelle reactie. Goed georganiseerd, conform afspraken.


11-02-2020
edward
Almere
10
Ja, ik beveel dit aan

Moet toegeven, we worden vanuit de hogeschool gedwongen reizen te organiseren via Travel Inventive, maar ik zou ook niet anders meer willen. Alles is goed geregeld en er is toch nog voldoende ruimte voor eigen invulling. De busreis, het hotel, de excursies, het eten..... alles volgens afspraak ingepland en georganiseerd. Nette reminders als we iets vergeten en keurige facturatie. Kortom: ook voor onze volgende reis gaan wij weer reizen met dank aan het Travel Inventive team.


10-02-2020
Wilbur
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Echt een toptijd gehad. We waren met 72 studenten naar Wenen en Bratislava en Travel Inventive heeft alles top voor ons geregeld. Volgend jaar weer!


04-02-2020
Erik
Almere
7
Ja, ik beveel dit aan

Niet toe te voegen aan bovenstaande


04-02-2020
Kitty
Arnhem
10
Ja, ik beveel dit aan

Met een groep van 45 studenten zijn we naar Berlijn geweest. Alles was prima geregeld door Travel Inventive, van het vervoer, tot het centraal gelegen hostel en de excursies. Volgend jaar weer!


30-12-2019
Elisabeth
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

De Travel Inventive medewerkster (Simone Berlo) heeft goed naar mijn wensen geluisterd en me veel werk uit handen genomen door alles te regelen. De communicatie verliep prima. Er werd vlot en adequaat gereageerd en alles was op tijd geregeld en georganiseerd. Prima verlopen!


19-12-2019
Margreet
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

De reis naar Rome was bijna overal in orde qua boeken. In de praktijk konden we overal tegelijk naar binnen, dit was bij het boeken niet helemaal goed gegaan. Wel miste ik de mooie map deze keer waar de reisdocumenten in zaten. Gelukkig had ik nog een oude liggen van vorig jaar. Hotel, programmaonderdelen en reis prima geregeld.


04-12-2019
Danielle
Amsterdam
10
Ja, ik beveel dit aan

Wij maken al enkele jaren gebruik van de Travel Inventive. Onze ervaring is zeer positief: goede communicatie, altijd alles op tijd geregeld.


14-11-2019
Sikke
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Altijd snelle reactie en behulpzaam. Daarnaast is Travel Inventive goed bereikbaar en behulpzaam bij onvoorziene omstandigheden. Als docent nu voor de tweede keer een groepsreis samen met Travel Inventive georganiseerd. De werkwijze van Travel Inventive is behulpzaam geeft dat je met een gerust gevoel op pad kan gaan.


12-11-2019
Nadine
Groningen
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze reis naar Londen verliep vlekkeloos. Vanaf moment een supergoed samen kunnen werken met Chantal. Professioneel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Namens alle leerlingen van het Werkman VMBO in Groningen: BEDANKT!


07-11-2019
Pascal
Best
10
Ja, ik beveel dit aan

Fijne, snelle communicatie. Alles blijkt bij aankomst geregeld zoals afgesproken.


28-10-2019
Leon Rensink
Leiden
7
Ja, ik beveel dit aan

Wij vonden de reis goed georganiseerd en het was prettig dat ons contactpersoon (Simone) zo goed benaderbaar was . Er valt in de reis nog wel het e.e.a. te verbeteren en dan denk ik aan de accommodatie die vonden wij niet heel sterk. De accommodatie was namelijk vrij vies en het avondeten was niet zo goed. Het was ook jammer dat de activiteit mountainbiken verander was van locatie want de eerste locatie was top en die van nu was niet zo goed.


28-10-2019
Hans
Enschede
9
Ja, ik beveel dit aan

Het is prettig overleggen met de mensen van TI. De lijnen zijn kort, zowel via de mail als telefonisch.


28-10-2019
Coen
Holten
8
Ja, ik beveel dit aan

Hoewel de samenwerking voor mij de eerste keer was, liep alles erg gesmeerd. Afspraken werden makkelijk gemaakt (en evt. aangepast) en goed en snel uitgevoerd.


28-10-2019
Nienke
Raalte
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze reis naar Parijs is georganiseerd door Chantal. Chantal heeft de reis goed gepland en denkt goed mee met onze wensen. Ook zijn haar reacties snel en zinvol.


28-10-2019
Mark Vreeburg
Leiden
9
Ja, ik beveel dit aan

Stroeve start, maar alles goed gemaakt door een goede begeleiding vanuit Travel Inventive. Prijs is er naar, maar service is wel zeer goed.


24-10-2019
Fleur
Nijmegen
7
Ja, ik beveel dit aan

Het contact met Janne verliep goed, zowel per mail als telefonisch. Opmerking: Ik moest last-minute nog doorgeven dat een activiteit niet d.m.v. invoice was betaald door T.I. terwijl dat voorgaande jaren altijd op tijd geregeld was. Ik ontvang het liefst een map met de uitgeprinte vouchers en informatie dan zoals het dit jaar verliep, waarbij ik zelf een ringbandmap heb moeten verzorgen om alle papieren netjes mee te nemen op reis. De terugreis moet per boot vanaf Hull zijn; zoals het dit jaar was geregeld is zeer onwenselijk.


23-10-2019
Reinout
Nijmegen
8
Ja, ik beveel dit aan

Janne heeft me zeer zeer geduldig altijd te woord gedaan en me geholpen waar ik het vroeg. We vonden het restaurant (geboekt door Janne) een misser. Ook was het jammer dat we geen gids meer konden krijgen voor het Olympia stadion. Die fout lag (denk ik) ook meer bij mij. Dit zijn dus geen grote dingen. De chauffeur was fantastisch. het hotel was prima. Bij 95% van de gastgezinnen verliep het vlekkeloos. Alle andere door TI geboekte excursies (Sachsenhausen, berlin by bike, street art workshop, rondvaarttochtje) waren helemaal prima!


17-10-2019
ingrid
Bussum
7
Ja, ik beveel dit aan

Leuke georganiseerde reis. Jammer dat de lege bedden toeslag aan de orde is. Bedrijf is flexibel en denkt mee.


14-10-2019
Sietze
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Prachtige reis, mooie route. Goede hotels, vooral in de oase, Merzouga en in de woestijn. Leuke chauffeur, Redouan!


10-10-2019
Amber
Hilversum
10
Ja, ik beveel dit aan

Ondanks een aanpassing in onze groepsgrootte hebben we het toch voor elkaar gekregen om een werkweek in elkaar te zetten. Ik was bang dat het niet zou lukken, maar door goed meedenken en uitzoeken van jullie kant is het toch mogelijk gebleken en hebben wij weer een fantastische reis kunnen maken. In korte tijd meerdere vluchten en opties aan mij laten zien waardoor ik alles van mijn kant ook passend kon maken. Ik kan hier niet genoeg waardering voor uitspreken!


03-10-2019
Rutger
Groningen
2

De ervaring is van de afgelopen jaren dat TI vaker een last dan een lust is. Er hoeft vrij weinig door TI geregeld te worden, maar wat er geregeld wordt, gaat vaak fout. Dit jaar was het gewenste programma en tijden volgens mij vrij duidelijk, maar moest ik dus weer veel laten aanpassen omdat TI fouten had gemaakt/ het programma zo onlogisch had ingevuld... Het is echt behoorlijk vervelend eigenlijk.


18-09-2019
RSG Wolfsbos HS
Hoogeveen
8
Ja, ik beveel dit aan

Travel Inventive kwam met een duidelijk aanbod binnen ons budget, waar ook nog veel ruimte was om activiteiten te veranderen. De communicatie hierover is naar tevredenheid verlopen. We zijn meer dan tevreden over de gehele organisatie en de reis.


04-09-2019
Tilly
Utrecht
7
Ja, ik beveel dit aan

Enkele punten ter bespreking: 1. chauffeurs: Paula :), Clement :(. 2. excursies: donderdag - Stasigefängnis Hohenschönhausen: Mijn collega heeft toch gebruik gemaakt van de 'overbodige' boeking. Booking nr. 40328 voor 35 lln. geboekt(50 euro) , maar er waren slechts 13-14 leerlingen. Er werden 3 kleine groepen (in totaal 40 lln.) samengesteld. 3. Donderdag - Reederei Bruno Winkler: er moest helaas wel een voucher afgegeven worden. Reederei deed moeilijk, mochten uiteindelijk wel mee! We zouden volgens het programma daarna opgehaald worden. Chauffeurs zeiden dat ze hier niet op de hoogte gebracht waren?! Was best vervelend om dat voor mekaar te krijgen. 4. Vrijdag - Bezoek Postdam/Sans Souccis: collega's moesten zelf de parkeerbon betalen? Bij alle vorige excursies hebben de chauffeurs dit betaald. 5. gastgezinnen: was prima!


27-08-2019
Yanoula
Meppel
7
Ja, ik beveel dit aan

Vanaf het eerst moment goed contact gehad met de contactpersoon van Travel Inventive. Ik had zelf programma ideeën en dit hebben we samen met Travel Inventive uitgewerkt tot een mooi programma. Alles was ter plekke goed geregeld en wij hadden er bijna geen werk meer van.


20-08-2019
Mitchell Meijer
Uithoorn
9
Ja, ik beveel dit aan

Keurig en vriendelijk geholpen met elke vraag die ik had. Keurige reis en alles was prima!


19-07-2019
Tess van Ham
Leiden
8
Ja, ik beveel dit aan

De ervaring was positief. Het enige minpuntje was dat er op het laatste moment nog een apart formulier moest worden ingevuld voor leerlingen met een allergie, wat in eerdere jaren niet het geval was. Dit formulier mochten wij pas een paar dagen van tevoren ontvangen, waardoor het lastig was de leerling(en) met allergieën nog te bereiken, wat voor wat stress bij de organisatie aan beide kanten (Host family organisatie en onszelf) heeft gezorgd. Ik denk echter dat dit door de Host family organisatie waar we dit jaar voor het eerst mee samenwerkten is ingesteld, waardoor dit niet eerder bekend was. Complimenten voor buschauffeur Jan, die heeft gezorgd voor een extra geslaagde reis door zijn kundigheid, leuke informatieve toevoegingen en met name zijn strakke organisatie en kennis. Verder heb ik eenmaal contact moeten opnemen met onze contactpersoon Janne Dekkers over een onduidelijkheid met het hotel. Zij was vrijwel direct beschikbaar en heeft telefonisch contact opgenomen met mij om ons te assisteren. Als laatste was er een probleem met een van de gastgezinnen (rookten veel binnen), maar dit werd goed opgepakt door de organisator van de Host families. Over het algemeen waren de leerlingen erg positief, een aantal leerlingen vonden het jammer dat het voelde alsof de Host families weinig met hen wilden omgaan, en dat ze bijvoorbeeld in een aparte kamer moesten eten in plaats van 'met het gezin'.


08-07-2019
Erik
Almere
7
Ja, ik beveel dit aan

Ivm problemen tijdens de treinreis naar Brussel met aan aantal tickets van de studenten liepen we vertraging op. Deze vertraging hebben we gecommuniceerd met Travel Inventive en gekeken naar oplossingen voor de door het Hostel geregelde lunch die we zouden nuttigen. Dit omdat we anders te laat zouden komen voor onze 1e activiteit in Brussel. Het voorstel was om de lunch in te pakken zodat we nadat we onze spullen in een bagageruimte bij het Hostel hadden gezet meteen door konden. Dit vonden we een goed idee. De lunch was wel ingepakt maar de broodjes waren niet gesmeerd en om naar de activiteit te lopen in redelijke haast en tegelijkertijd te smeren dat gaat niet. Verder was de lunch zeer karig t.o.v. de prijs van de lunch. Dit in de zin van 2 droge grote witte bollen, 2 kleine smeerkuipjes en 1 klein kuipje boter, felsje water en een appel voor 11,50 euro pp. Ondanks alle goede bedoelingen hadden we hier niets aan.


26-06-2019
WFH Pardoen
OMMEN
10
Ja, ik beveel dit aan

Na jaren samenwerking met Kim van Travel Inventive, deelde zij mee dat ze een carrièreswitch ging maken, vertrekken dus. Dat vond ik geen leuk bericht want de samenwerking was altijd buitengewoon goed en prettig. Lotte zou het overnemen en alhoewel ik graag van tevoren geloof in de kwaliteiten van een ander, heb ik haar toch gemeld dat ze wel wat te bewijzen had als opvolger van Kim. Ongelooflijk: ook zij is knettergoed in wat ze voor je doet en daarbij enthousiast en spontaan. Iets met Travel organiseren is gewoonweg leuk! Ik bel altijd (ook) omdat ik er een beetje naar uitzie om met één van die leuke vrouwen te overleggen. Kwaliteit onverbeterbaar. Prijs ook trouwens. Een ander reisbureau zoeken? Never!


18-06-2019
Matthijs
Ommen
10
Ja, ik beveel dit aan

Met 62 vwo leerlingen naar Praag. Travel Inventive zet programma keurig in elkaar. Tijdens reis alles top geregeld, hoefden nergens achteraan. Super!


12-06-2019
Tjeerd Hogeveen
Dronten
10
Ja, ik beveel dit aan

Voor het 2e jaar op reis geweest met onze examenklassen naar Berlijn. Wederom een goede reis gehad. Activiteiten waren geboekt door Travel Inventive. We konden ons melden bij de ticketbalie en konden zo doorlopen naar de rondleiding. Goede communicatie met onze contactpersoon. Ze denkt mee en komt ook met oplossingen. Je krijgt vrij snel bericht of iets mogelijk is of niet. Zeker een aanrader om je reis te boeken met Travel Inventive.


11-06-2019
Ries
Arnhem
10
Ja, ik beveel dit aan

Na jaren achtereen dezelfde reis ( Antwerpen) gemaakt te hebben zijn we in overleg gegaan om naar Keulen te gaan. Dit is zeer goed bevallen omdat Keulen een grote stad is met veel mogelijkheden. En de combinatie Spa Franchochamps is top. Mogelijkheden in en rond Keulen zijn zeer groot om diverse gelegenheden te bezoeken.


04-06-2019
Dick Barkey
Amsterdam
8
Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke medewerker en goed meedenkend. Kun je zaken mee doen!


01-06-2019
Anna-Lou
Zwolle
7
Ja, ik beveel dit aan

Onze reis naar Hamburg was prima geregeld door Travel Inventive. Het hotel was goed, en de tour die ze hadden geboekt op ons verzoek ook prima. Alleen met de reis was het wat gedoe ivm het OV van onze studenten. Hier heb ik toen een aantal keer zelf achteraan moeten bellen, wat mij erg veel tijd kostte. De antwoorden die ik van Travel Inventive kreeg kwamen niet altijd overeen met die van de NS. Verder goed contact, prima bereikbaar, aardige service.


30-05-2019
Pim
Amsterdam
9
Ja, ik beveel dit aan

Met een duidelijke planning en hulp met inplannen van gewenste activiteiten is onze trip een groot succes geworden. Af en toe een kleine verassing doordat er een verandering over het hoofd was gezien maar alles tegelijkertijd prima opgelost.


28-05-2019
Janny
Schijndel
7
Ja, ik beveel dit aan

De bezoeken die we hebben gebracht aan de initiatieven ( mensen met een beperking) hebben diepe indruk en respect teweeg gebracht. In een woord geweldig.


28-05-2019
Bas
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Altijd bereid om mee te denken en ook via de telefoon bij te staan op belangrijke momenten: op het vliegveld tijdens problemen met het inchecken en contactgegevens van de bus.


28-05-2019
Cornellie
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Kim van Loon is mijn vaste contactpersoon. Ze regelt de excursies, het hostel en het vervoer. Tussendoor hebben we regelmatig contact over de voortgang. Bij onze doelgroep is er veel uitval, wat zorgt voor veel mutaties. Ze doet haar best om alles goed aan te passen binnen de mogelijkheden die er zijn. Ze denkt mee over alternatieven als een excursie toch niet te regelen valt.


27-05-2019
Jeroen
Almere
9
Ja, ik beveel dit aan

Al onze wensen zijn gerealiseerd en er was een prettig en snel contact over de reis.


27-05-2019
Manon
Leeuwarden
10
Ja, ik beveel dit aan

Travel Inventive is een persoonlijk reisbureau die zich zeer flexibel en betrouwbaar heeft opgesteld tijdens onze reizen. Ze denken actief mee in situaties en onderhouden nauw en prettig contact voor, tijdens en na de reis.


24-05-2019
Michiel Kampman
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Travel Inventive denkt actief mee met de opzet van de reis, doet goede voorstellen en zijn goed bereikbaar. De eigen website met alle reisbescheiden is heel handig! Een tegenvallend hostel tijdens de reis wordt vanuit Nederland opgelost. Fijn dat je zo snel jouw eigen contactpersoon kan bereiken en er adequaat gehandeld kan worden


21-05-2019
Karin
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Betrouwbare partner, alles goed georganiseerd, denken goed met je mee.


13-05-2019
Jinnie
Groenlo
9
Ja, ik beveel dit aan

Samen met Chantal weer een leuke en leerzame Londenreis georganiseerd voor onze tweede jaars studenten!


13-05-2019
Hilde
Almere
10
Ja, ik beveel dit aan

We hebben een prachtige reis naar Marokko gehad, die mede dankzij Travel Inventive was georganiseerd. De tussentijdse (persoonlijke) afstemming verliep heel soepel, daarbij waardeer ik zeer de flexibiliteit die soms nodig was. Twee tips: - Vanwege de Ramadan veranderde onverwacht de vluchttijd bij vertrek vanuit Fez. Toevallig kwamen we dit te weten (de tijden op de tickets klopten dus niet), het zou mooi zijn als we ook via Travel Inventive hiervan op de hoogte zouden worden gesteld (ondanks dat ik denk dat dit ook lastig is). - De labels van Travel Inventive bleken bij aankomst in Fez van de koffers te zijn verwijderd. Op de labels staan de naam en het telefoonnummer van de eigenaar van de bagage. Verschillende vrouwelijke studenten zijn als gevolg hiervan door onbekende Marokkaanse mannen gebeld. Het is goed om na te denken wat er op de labels staat en wat hier mogelijk de gevolgen van kunnen zijn.


11-05-2019
Jesse Kuil
Zeeland, Gent en Reims
10
Ja, ik beveel dit aan

Al meerdere jaren achtereen organiseert Kim van Loon leuke en goed reizen voor ons. Goede samenwerking en wanneer er iets aan de hand is lost zij dit (ook tijdens de reis) voor ons op.


26-04-2019
Vincent
York
10
Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd helemaal geweldig!


21-04-2019