Klantenvertellen.nl Travel Inventive

Dit zeggen onze klanten op Klantenvertellen.nl

Hieronder is te lezen wat klanten over ons geschreven hebben op klantenvertellen.nl en wat voor cijfer zij ons gegeven hebben.

D. Reinders
Roermond
8
Ja, ik beveel dit aan

I.v.m. onze eindexamenreis naar Boedapest hebben we Travel Inventive in de arm genomen en Jacolien heeft ons goed geholpen met het regelen en reserveren van het hostel en de bus, alsook het aandragen, en reserveren, van verschillende activiteiten. De laatste week voor ons vertrek was zij zelf afwezig wat het communiceren wel wat lastiger maakte maar ondanks de krappe tijd heeft ze een duidelijk en overzichtelijk draaiboek voor ons weten te maken.


13-06-2023
Ries Groeneveld
Arnhem
6
Ja, ik beveel dit aan

Het 3 daagse programma naar Spa en Keulen is prima maar de accommodatie is ruim onvoldoende. Met name de reinheid van de kamers laat nogal wat te wensen over. Voor het Station Hostel kan de bus niet komen om uit te stappen, daarom moesten we met koffers en tassen ongeveer 10 minuten lopen. We hadden een chauffeur die naar ons oordeel niet erg veel ervaring had. Hij was erg onzeker met rijden en communiceerde onvoldoende.


01-06-2023
Joanna
Den Bosch
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze schoolreis moest last-minute geregeld worden en ik was blij dat Travel Inventive me daarbij kon helpen. De communicatie verliep heel vlot en prettig. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht. Uiteindelijk hebben ze een top accommodatie voor onze groep leerlingen kunnen regelen. Kortom: hele fijne ervaring!


16-04-2023
hans Roeland
IJsselmuiden
8
Ja, ik beveel dit aan

Een vlotte en goede samenwerking met T.I. met leuke spannende activiteiten en een degelijke huisvesting


21-02-2023
Laura
Boxtel
10
Ja, ik beveel dit aan

Al vaker met Travel Inventive gereids, maar nu in december 2022 voor het eerst naar Ieper met 72 vwo5 leerlingen. Alles was perfect verzorgd en duidelijk geregeld. Esther dacht veel mee en kwam met goede suggesties. Ik zou Travel Inventive zeker aanbevelen!


03-01-2023
Angelique
Den Haag
8
Ja, ik beveel dit aan

De communicatie was prima, snelle reacties en er waren vaak prima alternatieven mogelijk. Soms ging er een klein dingetje mis in de communicatie en de factuur was niet helemaal juist. Verder altijd goed geholpen en prima voorstellen voor alternatieven en goed inleveringsvermogen in onze doelgroep.


18-11-2022
Lyske ten Hoeve
Heerenveen
10
Ja, ik beveel dit aan

In september zijn we met ongeveer 50 Havo 5 leerlingen naar Praag geweest. Het contact met Travel Inventive vooraf was heel prettig en de reis zelf zat goed in elkaar - top!


26-10-2022
Giel Mulder
Huizen
8
Ja, ik beveel dit aan

Voor het eerst met Travel inventive naar Parijs geweest. Duidelijke en heldere communicatie. Op het laatste moment nog leerlingen kunnen opgeven, zeer bereid om alles tot in de puntjes te organiseren.


25-10-2022
Andrew
Hoorn
10
Ja, ik beveel dit aan

De dames van Travel Inventive, Esther, Ellen... Je kan op ze bouwen, ze denken mee als de donkere wolken van Corona ons drie jaar lang in de Hollandse Havens houdt...Zijn flexibel bij omboeking en annuleren, zijn voortvarend als het gaat om een vooruitzicht op beter, en pijlsnel als wij als zeer reislustige school de opdracht geven: 3 Britse Fast Lane schoolreizen aub, binnen 4 weken, voor een kleine 400 leerlingen in totaal. Travel Inventive levert. Als het fout gaat, en als het goed gaat, met passie en vakmanschap hoog in het vaandel. Hulde. Andrew Niemeijer OSG West-Friesland


01-07-2022
Marlou
Utrecht
9
Ja, ik beveel dit aan

Dit was onze eerste reis met Travelinventive. We zijn naar Kopenhagen geweest en alles is zo goed verlopen. We zijn heel erg tevreden en kijken uit naar alle reizen die we samen nog gaan plannen.


28-06-2022
Lennart
Emmen
10
Ja, ik beveel dit aan

We hebben met de school een excursie naar Zeeland via Travel Inventive geregeld. Intensief contact over het optimaliseren van het programma heeft geleid tot een mooi programma.


31-05-2022
Lorenz
Essen
9
Ja, ik beveel dit aan

Na drie jaar konden we eindelijk terug naar Parijs met onze leerlingen. Wat heeft het ons deugd gedaan! Voor de eerste keer met Travel Inventive. Alles was prima geregeld en werd duidelijk met ons gecommuniceerd. Een aanrader voor andere scholen!


10-05-2022
Martin Bakker
Aartswoud
10
Ja, ik beveel dit aan

Na 2 jaar afwezigheid weer 4 dagen naar Rome geweest. Het was een vlekkeloze reis oa door de geweldige steun van Travel Inventive in de persoon van Esther bij de voorbereiding met betrekking tot de vliegreis, het hotel en het boeken van verschillende programmaonderdelen. Alles klopte en was perfect geregeld. Niet in de laatste plaats de informatie over de stevige coronamaatregelen die nog golden in Italië. Dat was een hele puzzel maar we kwamen eruit.


29-04-2022
Jan Willem
Goirle
10
Ja, ik beveel dit aan

De samenwerking met Sarah van Travel Inventive is altijd een pluspunt in de voorbereiding op de reisexcursie naar Berlijn. Ook dit jaar (na de lockdown) was de ondersteuning weer als vanouds waardoor we weer een prima programma hebben kunnen draaien. We kijken al weer uit naar de volgende reis in april 2023!


21-04-2022
Suna
Almelo
10
Ja, ik beveel dit aan

Wij reizen al jaren met onze studenten naar Londen, en Travel Inventive is hiervoor de perfecte organisatie. Heldere communicatie, prettig contact met de contactpersoon, er wordt goed meegedacht over het programma en randvoorwaarden. Kortom: top!


01-04-2022
Jean-Paul van Bemmel
Monnickendam
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring met Travel linventive is tot nu toe altijd heel erg prettig geweest. Zij zijn geduldig en vriendelijk. Er wordt per definitie meegedacht. De service is zeer goed. Zij zijn goed in staat om maatwerk in detail aan te leveren hetgeen voor een school natuurlijk uitermate prettig is! Kortom, chapeau Travell Inventive!


09-03-2022
Erna Hermelink
Sneek
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze school heeft ervoor gekozen in het najaar van 2021 een buitenlandexcursie te organiseren ondanks de vele restricties die op dat moment van kracht waren vanwege corona. Dit maakte de organisatie ingewikkelder dan anders, maar het doel was leerlingen toch deze geweldige ervaring mee te geven. En dat is gelukt dankzij de fijne samenwerking met en het meedenken door Travel Inventive. We organiseren al jaren de Londen excursie in samenwerking met Travel Inventive, maar een maand voor ons vertrek liep het aantal besmettingen in Engeland zo hoog op dat het onmogelijk bleek met een grote groep leerlingen naar Londen te gaan. Met behulp van Travel Inventive hebben we de Londen excursie toen omgezet naar een excursie naar Denemarken. Op zeer korte termijn hebben we een mooi programma neer weten te zetten in de stad Aarhus. Dit was niet gelukt zonder de hulp van Travel Inventive. Ze hebben vlot de verschillende activiteiten vastgelegd, een fantastisch hostel geregeld en nauw contact met ons onderhouden voorafgaand en ook ten tijde van de excursie. Het is voor de leerlingen een onvergetelijke ervaring geworden en de reacties waren zo positief dat de school besloten heeft Denemarken als bestemming op het programma te houden. Blij dat we gegaan zijn en blij met Travel Inventive!


08-03-2022
Tijmen
Haarlem
9
Ja, ik beveel dit aan

Prima organisatie voor een vlotte en goed georganiseerde schoolreis.


08-03-2022
Jesse Kuil
Haarlem
10
Ja, ik beveel dit aan

Wij hebben een heel fijne samenwerking gehad voor onze reis naar Maastricht met de Hotelschool van het Nova College. Simone heeft een fantastische reis samengesteld naar aanleiding van onze wensen. Afgelopen jaren veel samengewerkt met fijne collega's bij Travel inventive. In april staat onze volgende reis op de planning, ook de voorbereidingen hiervan verlopen zeer voorspoedig en fijn!


23-11-2021
Giedo
Den Burg
10
Ja, ik beveel dit aan

Met de hulp van Travel Inventive is binnen drie maanden een traditionele werkweek naar London omgebouwd naar een fantastische werkweek naar Berlijn. Samen werd op korte termijn een klinkend programma in elkaar gezet waarbij de goede contacten van Travel Inventive goed van pas kwamen. Praktische problemen werden snel en in goed overleg aangepakt en opgelost. Voor de leerlingen (4H en 5H) een prachtige reis en de reisleiding kon vertrouwen op de goede afspraken. Wordt zeker vervolgd!


22-11-2021
Carmen
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Ik heb de samenwerking met TravelInventive als heel prettig ervaren. Er werd snel gereageerd op mails/vragen, telefonisch zijn ze ook makkelijk te bereiken. Vinden het niet erg om buiten werktijd nog snel wat af te ronden. Denken goed en creatief mee. Er waren wat kleine dingetjes fout gelopen in de communicatie naar/van het hostel, maar ook dat werd snel opgelost. Super vriendelijk en klantgericht.


12-11-2021
Justine Zuidgeest
Heemstede
9
Ja, ik beveel dit aan

Ondanks dat onze binnenlandreis op het laatste moment nog georganiseerd moest worden, is het Sarah gelukt om ons een mooi afwisselend programma te bieden. Als een optie niet kon, bedacht ze direct een alternatief. Inventief is het juiste woord voor de organisatie van onze reis. De leerlingen hebben enorm genoten en wij als begeleiders ook. Dank!


01-11-2021
Windesheim
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Bij het ombouwen van een buitenland excursie naar Barcelona naar een alternatieve Corona-excursie naar Amsterdam, laat Travel Inventive wederom zien hoe prettig het is om samen te werken met een partij die zowel meedenkend, communicatief vaardig en oplossingsgericht is! Fon Bongaerts, namens de minor Architectuur en Stedenbouw, opleiding Bouwkunde bij Windesheim Zwolle


27-10-2021
Martin
Amstelveen
10
Ja, ik beveel dit aan

Voor het eerst organiseerde ik een reis naar Groningen (stad) met medewerking van Travel Inventive. Behalve een heerlijk hotel midden in het centrum (Martinihotel) hadden we een mooi programma ook buiten Groningenstad namelijk naar Eelde (museum de Buitenplaats) en Slochteren (de Fraeylemaborg). Wij gingen de stad uit met de bus naar deze plaatsen. Dat bleek een schot in de roos want de bussen rijden hier zeer op tijd en voor het hotel!. Naast de bekende musea hebben we geschilderd en getekend in de Prinsentuin. Verder bezochten we in de avond nog een theatervoorstelling van Rundfunk en de film Dune. Alles bij elkaar een zeer geslaagde reis.


13-10-2021
H.
Zwolle
10
Ja, ik beveel dit aan

Ondanks de korte termijn waarop de excursie moest worden georganiseerd is het, mede dankzij de hulp van Travel Inventive, gelukt om een compleet programma aan te bieden. Ook tijdens de excursie waren zij uitstekend bereikbaar. Kortom, voorzorg, de zorg tijdens de excursie én de nazorg waren allemaal prima in orde.


07-10-2021
Esther
Emmen
10
Ja, ik beveel dit aan

Travelinventive heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze school van goed advies voorzien. Ook waren zijn proactief in hun aanpak. Een betrouwbaar reisbureau dat kwaliteit levert.


24-03-2020
Anahit
Rotterdam
9
Ja, ik beveel dit aan

It was a nice trip with the best an funny memories1


22-03-2020
Romy Tops
Eindhoven
9
Ja, ik beveel dit aan

De schoolreis naar Berlijn was prachtig. Zo goed als alles verliep naar wens en de leerlingen vonden het een leuke week.


01-03-2020
Arend
Leeuwarden/Heerenveen
10
Ja, ik beveel dit aan

Goed georganiseerde studiereis. Al onze wensen zaten in de reis. Inhoudelijk goed programma. Goede communicatie met Travel Inventive in het voortraject. Aanrader!


25-02-2020
Brechtel
zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Communicatie via een vaste contactpersoon, met snelle reactie. Goed georganiseerd, conform afspraken.


11-02-2020
edward
Almere
10
Ja, ik beveel dit aan

Moet toegeven, we worden vanuit de hogeschool gedwongen reizen te organiseren via Travel Inventive, maar ik zou ook niet anders meer willen. Alles is goed geregeld en er is toch nog voldoende ruimte voor eigen invulling. De busreis, het hotel, de excursies, het eten..... alles volgens afspraak ingepland en georganiseerd. Nette reminders als we iets vergeten en keurige facturatie. Kortom: ook voor onze volgende reis gaan wij weer reizen met dank aan het Travel Inventive team.


10-02-2020
Wilbur
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Echt een toptijd gehad. We waren met 72 studenten naar Wenen en Bratislava en Travel Inventive heeft alles top voor ons geregeld. Volgend jaar weer!


04-02-2020
Erik
Almere
7
Ja, ik beveel dit aan

Niet toe te voegen aan bovenstaande


04-02-2020
Kitty
Arnhem
10
Ja, ik beveel dit aan

Met een groep van 45 studenten zijn we naar Berlijn geweest. Alles was prima geregeld door Travel Inventive, van het vervoer, tot het centraal gelegen hostel en de excursies. Volgend jaar weer!


30-12-2019
Elisabeth
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

De Travel Inventive medewerkster (Simone Berlo) heeft goed naar mijn wensen geluisterd en me veel werk uit handen genomen door alles te regelen. De communicatie verliep prima. Er werd vlot en adequaat gereageerd en alles was op tijd geregeld en georganiseerd. Prima verlopen!


19-12-2019
Margreet
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

De reis naar Rome was bijna overal in orde qua boeken. In de praktijk konden we overal tegelijk naar binnen, dit was bij het boeken niet helemaal goed gegaan. Wel miste ik de mooie map deze keer waar de reisdocumenten in zaten. Gelukkig had ik nog een oude liggen van vorig jaar. Hotel, programmaonderdelen en reis prima geregeld.


04-12-2019
Danielle
Amsterdam
10
Ja, ik beveel dit aan

Wij maken al enkele jaren gebruik van de Travel Inventive. Onze ervaring is zeer positief: goede communicatie, altijd alles op tijd geregeld.


14-11-2019
Sikke
Zwolle
9
Ja, ik beveel dit aan

Altijd snelle reactie en behulpzaam. Daarnaast is Travel Inventive goed bereikbaar en behulpzaam bij onvoorziene omstandigheden. Als docent nu voor de tweede keer een groepsreis samen met Travel Inventive georganiseerd. De werkwijze van Travel Inventive is behulpzaam geeft dat je met een gerust gevoel op pad kan gaan.


12-11-2019
Nadine
Groningen
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze reis naar Londen verliep vlekkeloos. Vanaf moment een supergoed samen kunnen werken met Chantal. Professioneel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Namens alle leerlingen van het Werkman VMBO in Groningen: BEDANKT!


07-11-2019
Pascal
Best
10
Ja, ik beveel dit aan

Fijne, snelle communicatie. Alles blijkt bij aankomst geregeld zoals afgesproken.


28-10-2019
Leon Rensink
Leiden
7
Ja, ik beveel dit aan

Wij vonden de reis goed georganiseerd en het was prettig dat ons contactpersoon (Simone) zo goed benaderbaar was . Er valt in de reis nog wel het e.e.a. te verbeteren en dan denk ik aan de accommodatie die vonden wij niet heel sterk. De accommodatie was namelijk vrij vies en het avondeten was niet zo goed. Het was ook jammer dat de activiteit mountainbiken verander was van locatie want de eerste locatie was top en die van nu was niet zo goed.


28-10-2019
Hans
Enschede
9
Ja, ik beveel dit aan

Het is prettig overleggen met de mensen van TI. De lijnen zijn kort, zowel via de mail als telefonisch.


28-10-2019
Coen
Holten
8
Ja, ik beveel dit aan

Hoewel de samenwerking voor mij de eerste keer was, liep alles erg gesmeerd. Afspraken werden makkelijk gemaakt (en evt. aangepast) en goed en snel uitgevoerd.


28-10-2019
Nienke
Raalte
10
Ja, ik beveel dit aan

Onze reis naar Parijs is georganiseerd door Chantal. Chantal heeft de reis goed gepland en denkt goed mee met onze wensen. Ook zijn haar reacties snel en zinvol.


28-10-2019
Mark Vreeburg
Leiden
9
Ja, ik beveel dit aan

Stroeve start, maar alles goed gemaakt door een goede begeleiding vanuit Travel Inventive. Prijs is er naar, maar service is wel zeer goed.


24-10-2019
Fleur
Nijmegen
7
Ja, ik beveel dit aan

Het contact met Janne verliep goed, zowel per mail als telefonisch. Opmerking: Ik moest last-minute nog doorgeven dat een activiteit niet d.m.v. invoice was betaald door T.I. terwijl dat voorgaande jaren altijd op tijd geregeld was. Ik ontvang het liefst een map met de uitgeprinte vouchers en informatie dan zoals het dit jaar verliep, waarbij ik zelf een ringbandmap heb moeten verzorgen om alle papieren netjes mee te nemen op reis. De terugreis moet per boot vanaf Hull zijn; zoals het dit jaar was geregeld is zeer onwenselijk.


23-10-2019
Reinout
Nijmegen
8
Ja, ik beveel dit aan

Janne heeft me zeer zeer geduldig altijd te woord gedaan en me geholpen waar ik het vroeg. We vonden het restaurant (geboekt door Janne) een misser. Ook was het jammer dat we geen gids meer konden krijgen voor het Olympia stadion. Die fout lag (denk ik) ook meer bij mij. Dit zijn dus geen grote dingen. De chauffeur was fantastisch. het hotel was prima. Bij 95% van de gastgezinnen verliep het vlekkeloos. Alle andere door TI geboekte excursies (Sachsenhausen, berlin by bike, street art workshop, rondvaarttochtje) waren helemaal prima!


17-10-2019
ingrid
Bussum
7
Ja, ik beveel dit aan

Leuke georganiseerde reis. Jammer dat de lege bedden toeslag aan de orde is. Bedrijf is flexibel en denkt mee.


14-10-2019
Sietze
Zwolle
8
Ja, ik beveel dit aan

Prachtige reis, mooie route. Goede hotels, vooral in de oase, Merzouga en in de woestijn. Leuke chauffeur, Redouan!


10-10-2019
Amber
Hilversum
10
Ja, ik beveel dit aan

Ondanks een aanpassing in onze groepsgrootte hebben we het toch voor elkaar gekregen om een werkweek in elkaar te zetten. Ik was bang dat het niet zou lukken, maar door goed meedenken en uitzoeken van jullie kant is het toch mogelijk gebleken en hebben wij weer een fantastische reis kunnen maken. In korte tijd meerdere vluchten en opties aan mij laten zien waardoor ik alles van mijn kant ook passend kon maken. Ik kan hier niet genoeg waardering voor uitspreken!


03-10-2019