Melanie
Terug naar overzicht

Melanie

Travel Expert

Reizen, reizen, Reizen

Als bibliofiel en wereldreiziger heb ik mijn professionele werkervaring tweezijdig opgebouwd. Uiteindelijk heb ik mijn talenten in de reisbranche uitgebouwd. Jarenlang organiseerde ik groepsreizen naar de wintersport. Nu combineer ik mijn gezonde dosis nieuwsgierigheid naar de wereld om mij heen met het organiseren van impactvolle schoolreizen over de hele wereld. 

Melanie
Melanie Dumee

Meer over Melanie

Nieuwe bestemmingen ontdekken of juist genieten van het vertrouwde van bekende plaatsen, andere kleuren zien en geuren opsnuiven, me verwonderen over alles wat zo anders (of precies hetzelfde) is als thuis…  Mijn eigen Romereis was destijds een prachtige ontdekkingsreis, vooral naar mezelf, en die ervaring gun ik elke leerling. Reizen is ervaren en ik vind dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen! Heb je al een idee van waar je de studenten mee naartoe wilt nemen en hoe het programma ter plaatse eruit moet zien, of is de keuze nog te groot? 

Graag help ik je bij het uitdenken, vormgeven en het vervolgens volledig organiseren van dat wat we samen hebben bedacht!

Wereldreiziger, sportvrouw, levensgenieter, bibliofiel, tuinkabouter, duizendpoot: zomaar enkele predikaten die op mij van toepassing zijn. Ik observeer graag, beschik over een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar de wereld om me heen en ik ben aanstekelijk vrolijk en energiek.

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag