Terug naar overzicht

Anneclaire

Marketing & innovatie

Reizen zorgt voor verwondering

Je kent het wel: het moment op reis dat je de weg kwijt bent, je een gerecht op tafel krijgt dat je niet had besteld of het gevoel dat alles toch niet helemaal loopt zoals gepland. Maar je kent ook vast wel de mooie momenten: het prachtige uitzicht over een verlaten baaitje, de vriendelijkheid van een local of het proeven van een heerlijke curry. 

Ik geloof dat al deze leuke, maar ook minder leuke ervaringen zorgen voor verwondering. En dát is nou precies wat ik fantastisch aan reizen vind!

Als projectmanager bij Travel Inventive ga ik aan de slag met de creativiteit en inspiratie die ik op mijn reizen heb opgedaan. Ik help Travel Inventive met innoveren en verdere ontwikkeling. Allemaal met één doel: betekenisvolle schoolreizen die raken! 

Anneclaire Verbaas
Anneclaire Verbaas

Meer over Anneclaire

Ik ben benieuwd hoe jij de ontwikkeling van jouw schoolreis ziet. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel om te sparren over innovatieve nieuwe ideeën. 

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag 

Berichten van Anneclaire

nieuwsbericht-foto

Barcelona als schoolreisbestemming

Ga op schoolreis naar Barcelona en sta versteld over het enorme culturele aanbod. Naast vele musea, interessante tentoonstellingen en prachtige architectuur maak je ook kennis met de eeuwenoude Catalaanse gewoontes en...
Lees meer
nieuwsbericht-foto

De favoriete bestemming van Anneclaire

Prachtige steden, dorpjes, de zee, tapas en de vele Moorse invloeden maken Andalusië de mooiste streek van Spanje! Deze streek heeft mijn hart veroverd en dat is dan ook de reden dat ik er al vier keer ben gewees...
Lees meer