Terug naar overzicht

Annemarije

Travel Expert

Reizen is een fantastisch mooie leerschool

Hi there! Comment ca va? Alles gut? Vamos a viajar? Si! Bij het lezen van deze woorden krijg je toch al zin om op reis te gaan?

Mooie plekken bezoeken, vreemde talen spreken, je onderdompelen in een andere cultuur en nieuwe uitdagingen aangaan: dat is voor mij reizen!

Na de middelbare school vertrok ik voor een jaar naar Argentinië om Spaans te leren en te ervaren hoe het leven is aan de andere kant van de wereld. Het was een fantastisch, leerzaam avontuur en sindsdien staat reizen centraal in mijn leven. Ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt!

Als Travel Expert bij Travel Inventive organiseer ik met veel passie mooie reizen die jongeren inspireren en hun blik op de wereld vergroten.

Annemarije Koeman
Annemarije Koeman

Meer over Annemarije

Ik ben benieuwd hoe jij de ontwikkeling van jouw schoolreis ziet. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel om te sparren over innovatieve nieuwe ideeën. 

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag 

Berichten van Annemarije

nieuwsbericht-foto

Het verhaal van onze collega Annemarije

Ons dagelijks leven is in één klap veranderd. Gezellig bij elkaar langs op visite, nog even napraten op het schoolplein of een vergadering met collega’s is even niet mogelijk. Dingen die een paar w...
Lees meer