Terug naar overzicht

Annemarije

Travel Expert

Reizen is een fantastisch mooie leerschool

Hi there! Comment ca va? Alles gut? Vamos a viajar? Si! Bij het lezen van deze woorden krijg je toch al zin om op reis te gaan?

Mooie plekken bezoeken, vreemde talen spreken, je onderdompelen in een andere cultuur en nieuwe uitdagingen aangaan: dat is voor mij reizen!

Na de middelbare school vertrok ik voor een jaar naar Argentinië om Spaans te leren en te ervaren hoe het leven is aan de andere kant van de wereld. Het was een fantastisch, leerzaam avontuur en sindsdien staat reizen centraal in mijn leven. Ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt!

Als Travel Expert bij Travel Inventive organiseer ik met veel passie mooie reizen die jongeren inspireren en hun blik op de wereld vergroten.

Annemarije Koeman
Annemarije Koeman

Meer over Annemarije

Ik ben benieuwd hoe jij de ontwikkeling van jouw schoolreis ziet. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel om te sparren over innovatieve nieuwe ideeën. 

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag 

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten