Terug naar overzicht

Ellen

Founder

Droomt over impactvolle schoolreizen

20 jaar geleden begon ik aan een droom, het begin van het Travel Inventive verhaal. Jezelf blijvend ontwikkelen was de persoonlijke drijfveer voor de start van mijn bedrijf. Als ondernemer groei je in je bedrijf. Je ontmoet mensen met ideeën, leert van collega’s, klanten en partners. Zo ontwikkelt en groeit de droom.

Ellen Weijand
Ellen Weijand

Meer over Ellen

Met onze reizen willen we impact creëren in het leven van onze jonge doelgroep. Jongeren klaarstomen voor de wereld van nu. Een schoolreis biedt zo ongelofelijk veel openingen. De reis als middel om talenten , drijfveren en interesses van jongeren boven tafel te krijgen. Mooie herinneringen maken voor jongeren.  Een reis die ze dichterbij brengt bij datgene dat hen drijft. Hoe mooi is dat?

De ideeën rollen over tafel. Enthousiasme trekt aan. Of je nou praat met een ouder, leerling of docent. Iedereen heeft ideeën. Zo ontstaat steeds meer beweging. Mensen willen meedoen. Meedenken. Ouders willen een impactvolle reis voor hun kinderen. Dat geeft me ongelofelijk veel energie. En dat is precies de reden waarom ik 20 jaar geleden startte met de droom.

Kansen liggen op elke hoek van de straat. Met het glas altijd half vol, biedt iedere ontmoeting nieuwe inzichten en mogelijkheden. Een spontaan gesprek kan dan zomaar weer leiden tot een prachtig idee voor een schoolreis.  Experimenten geeft me energie. Ik leer en laat los wat niet werkt. Wat wel werkt bouwen we verder uit.

De droom is het ankerpunt. De weg ernaar toe kan grillig verlopen. Dat is nou juist het mooie van ondernemen. Vallen en opstaan, toetsen en bijschaven in co-creatie met de markt. Op naar een nieuwe dag, een nieuw verhaal, een nieuwe ontmoeting. Elke dag opnieuw!

Impact creëren op schoolreis in het leven van onze jonge doelgroep. Dat is mijn droom! 

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.