Elvira
Terug naar overzicht

Elvira

Financieel Expert

Voor alle financiële vragen kan je bij mij terecht

Het financiële hart van Travel Inventive wordt bewaakt door Elvira. Zij draagt zorg voor tijdige betalingen van onze leveranciers en registreert zorgvuldig alle betalingen van onze klanten. Begin 2011 startte zij binnen Travel Inventive.
Elvira
Elvira Belt

Meer over Elvira

Op reis gaan betekent voor mij mooie herinneringen verzamelen, nieuwe dingen ontdekken, van rust in de natuur tot de hectiek van een wereldstad. Samen met mijn gezin maak ik ieder jaar een bijzondere reis. Je leert een ander land/cultuur pas echt begrijpen als je er bent geweest, het hebt ervaren. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen, zodat iedereen mooie herinneringen kan maken en nieuwe culturen kan ontdekken.

Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Voor alle financiële vragen kan je bij mij terecht

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

}

Berichten van Elvira

nieuwsbericht-foto

Schoolreizen en terreur

Angst kan een goede raadgever zijn, maar bepaalt nog altijd niet onze levens. Dit blijkt uit recent onderzoek dat NHTV-studente Nicole Hoeijmakers deed in opdracht van Travel Inventive. Met de recente aanslagen in En...
Lees hele artikel
nieuwsbericht-foto

Docenten gezocht om mee te denken over de schoolreis van toekomst

Travel Inventive vaart een nieuwe koers. Samen met onze klanten en ons internationale netwerk werken we aan een nieuw concept buitenlandse schoolreizen. Ons uitgangspunt focust op het creëren ...
Lees meer