Terug naar overzicht

Evelien

Financieel expert

Durven, doen en beleven!

Werken bij Travel Inventive voelt als op vakantie zijn. Een mooi pand in Breda met een gezellig team en iedere dag zie ik wat voor mooie reizen anderen gaan beleven/ beleefd hebben. Hoe mooi is dat! Toen ik jaar of 16 was, was ik nog helemaal blanco.. ik wist niet wat ik wilde, ik was nog nergens geweest en ik liet me leiden door anderen. Nu kijk ik terug op mooie herinneringen en hoe ik hierdoor onbewust ben gevormd. Je zoekt je grenzen op, je observeert en je geniet. Genieten gewoon omdat het kan. Thuis voel je je voldaan. De consultants bij Travel Inventive zorgen dat je onbezorgd en met goede fine-tuning bouwt aan je toekomst bewust en onbewust! Dit gun je anderen toch ook. Jezelf leren kennen, ontdekken en als het je overkomt een andere weg inslaan.

Evelien Romme
Evelien Romme

Meer over Evelien

Bij Travel Inventive kan ik meebouwen aan iets unieks, met de beste expertise, inlevingsvermogen en een mooi resultaat. Welke optie neem jij? Ik ben Evelien moeder van twee kinderen en regisseur van impactvolle reizen. Ik zorg voor de financiële afhandeling, dus heb je een tip of een vraag dan hoor ik het graag.

Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag