Buitenlandse schoolreis bestemmingen
Terug naar overzicht

Monique

Travel Expert

Het leukste aan reizen vind ik het leren kennen van nieuwe mensen en culturen. Elke bestemming heeft een eigen verhaal. Daardoor wist ik al snel dat mijn toekomst in de reisbranche ligt.

Vanaf een jonge leeftijd droomde ik er ervan om te wonen in een wereldstad zoals Parijs. Toen ik in het derde jaar van de hotelschool zat, kreeg ik de kans om te gaan. Ik twijfelde geen seconde en ben de uitdaging aangegaan. Niet alleen de stad, maar ook de mensen die ik heb ontmoet hebben mijn hart gestolen. Door om te gaan met verschillende mensen uit verschillende culturen heb ik een andere kijk op de wereld gekregen. Dit zou ik ook graag aan de leraren en hun leerlingen willen mee geven wanneer zij een nieuwe stad bezoeken. Samen nieuwe dingen ontdekken brengt mensen dichterbij elkaar.

Er is altijd iets te beleven zolang je zelf open staat voor nieuwe dingen!

Monique Martens
Monique Martens

Meer over Monique

Ik ben benieuwd hoe jij de ontwikkeling van jouw schoolreis ziet. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel om te sparren over innovatieve nieuwe ideeën. 

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag 

Berichten van Monique

nieuwsbericht-foto

De favoriete bestemming van Monique

Vanaf jongs af aan had ik de droom om in Parijs te gaan wonen. Toen ik tijdens mijn studie de mogelijkheid kreeg om te kiezen voor een buitenlandstage, was de keuze snel gemaakt. Na een aantal maanden voorbereiding wa...
Lees meer