Natasja
Terug naar overzicht

Natasja

Sales

Verbinden, het verschil maken, leerlingen laten stralen.

Dat ben ik, dat kan ik! En op deze manier wil ik ook graag met jou het gesprek aangaan.  Samen onderzoeken op welke manier we iets voor elkaar kunnen betekenen.  
Natasja
Natasja Frijlink

Meer over Natasja

Wat drijft jongeren, waarin zijn ze kwetsbaar en op welke manier kunnen we hen op reis een beetje dichterbij henzelf brengen. Welke omgeving is daarvoor nodig? Kortom: je schoolreis als middel om jongeren te laten groeien.

Wellicht ben je meer praktisch geholpen: ik adviseer je om tot een bewuste keuze te komen voor bestemming en het verwezenlijken van je reisdoel. Wat mij betreft is ieder plan de moeite van het onderzoeken waard! Educatief lesmateriaal en downloads om ter plaatse te benutten… Benut mijn kennis en doe er een actief beroep op, daar word ik enthousiast van.

Graag zou ik mijn talenten inzetten om het verschil te maken in de schoolreisbeleving van jouw leerlingen. “Dromen, durven, doen!” Dat is wat ik hen gun en waar ik mij maximaal voor inzet. Ik nodig je uit om jouw schoolreisplannen met me te delen! Bel me even, of stuur een berichtje.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Verbinden, het verschil maken, leerlingen laten stralen.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

}

Berichten van Natasja

nieuwsbericht-foto

Schoolreizen en terreur

Angst kan een goede raadgever zijn, maar bepaalt nog altijd niet onze levens. Dit blijkt uit recent onderzoek dat NHTV-studente Nicole Hoeijmakers deed in opdracht van Travel Inventive. Met de recente aanslagen in En...
Lees hele artikel
nieuwsbericht-foto

Docenten gezocht om mee te denken over de schoolreis van toekomst

Travel Inventive vaart een nieuwe koers. Samen met onze klanten en ons internationale netwerk werken we aan een nieuw concept buitenlandse schoolreizen. Ons uitgangspunt focust op het creëren ...
Lees meer