Terug naar overzicht

Nicole

Support Expert

Van een sportlegging naar een spijkerbroek.

Ik hou van sporten en dan voornamelijk hardlopen en wielrennen en zo is mijn reis begonnen. Na een toeristische opleiding ben ik vrijwel kort erna gaan werken in een sportschool. In deze vier werkjaren heb ik daar een hele mooie persoonlijke ontwikkelingen mogen ontdekken en zo heb ik er ook met veel plezier gewerkt. Doordat je jezelf beter leert kennen begon het enorm te knagen om mijn reis voort te gaan zetten in de toerismebranche, hallo Travel Inventive!

Sinds januari 2020 ben ik aan de slag bij Travel Inventive. Ik zal vier dagen in de week te vinden zijn op het kantoor en mijn collega’s ondersteuning bieden in het maken van de leukste schoolreizen!

Nicole van Loon
Nicole van Loon

Meer over Nicole

Ik ben benieuwd hoe jij de ontwikkeling van jouw schoolreis ziet. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel om te sparren over innovatieve nieuwe ideeën. 

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten