Sarah
Terug naar overzicht

Sarah

Travel Expert

Nieuwe bestemming, nieuwe excursie? Let’s explore!

Ik houd heel veel van eten, dansen, sporten, dikke sjaals in de winter, flauwe grapjes het hele jaar door, het strand en stracciatella-ijs (in een hoorntje, niet in een bakje), maar nog het aller - allermeest houd ik van reizen.

Na mijn stage bij Travel Inventive heb ik hele mooie reizen gemaakt. Weer terug in Nederland kon ik gelukkig gelijk weer aan de slag! Ik weet er alles van om in een ander land, in een vreemde omgeving te verblijven. In 2016 ben ik naar Lille verhuisd (long story, maar samengevat: op reis in Zuid-Amerika + Franse jongen ontmoet = verhuisd naar Frankrijk). Travel Inventive en ik hebben sindsdien een soort LAT – relatie, we zijn nog steeds heel close, maar niet meer elke dag samen. Drie dagen in de week werk ik vanuit huis en twee dagen in de week ben ik op ons kantoor in Breda.

Ik vind het contact met klanten heel belangrijk. Van de meeste docenten weet ik ook wel meer dan alleen de inhoud van hun schoolreis. De grootste uitdaging haal ik uit het toevoegen van creativiteit aan een reis.

 

Sarah
Sarah van der Pluym

Meer over Sarah

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!  

Nieuwe bestemming, nieuwe excursie? Let’s explore!

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag

Berichten van Sarah

nieuwsbericht-foto

Nieuw: een interactief avontuur op schoolreis naar Londen

Ook voor ons was het spannend. De eerste schoolgroep die het aandurfde om een compleet andere invulling aan hun programma in Londen te geven vertrok in juli. We waren present in Londen! Om het proces te begeleiden, fe...
Lees meer over deze nieuwe manier van schoolreizen
nieuwsbericht-foto

5 redenen voor een schoolreis naar de Côte d’Azur

Het is begin mei en de meeste schoolreizen voor 2018 zijn al zo goed als rond, maar voor 2019 ligt bijna alles nog open! Zijn jullie benieuwd naar een nieuwe bestemming voor de volgende schoolreis? Wat dacht je van ku...
Lees meer over jouw nieuwe schoolreisbestemming