Terug naar overzicht

Sarah

Inkoop & innovatie

Nieuwe bestemming, nieuwe excursie? Let’s explore!

Ik houd heel veel van eten, dansen, sporten, dikke sjaals in de winter, flauwe grapjes het hele jaar door, het strand en stracciatella-ijs (in een hoorntje, niet in een bakje), maar nog het aller - allermeest houd ik van reizen.

Na mijn stage bij Travel Inventive heb ik hele mooie reizen gemaakt. Weer terug in Nederland kon ik gelukkig gelijk weer aan de slag! Ik weet er alles van om in een ander land, in een vreemde omgeving te verblijven. In 2016 ben ik naar Lille verhuisd (long story, maar samengevat: op reis in Zuid-Amerika + Franse jongen ontmoet = verhuisd naar Frankrijk). Travel Inventive en ik hebben sindsdien een soort LAT – relatie, we zijn nog steeds heel close, maar niet meer elke dag samen. Drie dagen in de week werk ik vanuit huis en twee dagen in de week ben ik op ons kantoor in Breda.

Ik vind het contact met klanten heel belangrijk. Van de meeste docenten weet ik ook wel meer dan alleen de inhoud van hun schoolreis. De grootste uitdaging haal ik uit het toevoegen van creativiteit aan een reis.

 

Sarah van der Pluym
Sarah van der Pluym

Meer over Sarah

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!  

Nieuwe bestemming, nieuwe excursie? Let’s explore!

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag