Travel Expert bij Travel Inventive Simone Berlo
Terug naar overzicht

Simone

Travel Expert

Altijd op zoek naar nieuw avontuur

Na mijn studie Tourism Management aan de NHTV ben ik gaan reizen door Midden-Amerika. Aansluitend startte ik aansluitend mijn carriëre bij een groot reisbureau. Mijn reislust was nog niet afgenomen en toen ik de kans kreeg om naar Nieuw-Zeeland te verhuizen voor een super gave nieuwe uitdaging in de reiswereld was ik opnieuw vertrokken. Daar ondersteunde ik jongeren bij het organiseren van hun tussenjaar in Nieuw-Zeeland. Een van de meest waardevolle ervaringen van deze rol was dat ik met eigen ogen zag wat een reis met jongeren kan doen. De groei in zelfverzekerheid en sociale vaardigheden was enorm.

Na een jaar in Nieuw-Zeeland gewerkt te hebben, ben ik naar Canada vertrokken voor een reis van Oost naar West richting Vancouver. Daar kon ik aan de slag bij mijn oude stagebedrijf. Bij deze touroperator organiseerde ik fiets- en wandelvakanties op maat door Noord-Amerika en Europa. 

Na mijn omzwervingen over de hele wereld ben ik terug in het mooie Breda, in de leukste rol die je maar kan bedenken: impactvolle reizen organiseren voor jongeren! Dat wat ik het allerleukste vind en waar ik mij zo goed ik kan verplaatsen!  Daar doe ik het voor! 

Simone Berlo
Simone Berlo

Meer over Simone

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur