Terug naar overzicht

Susanne

Travel Expert

A child educated only at school is an uneducated child.

Tijdens buitenlandse schoolreizen leer je over andere culturen, nieuwe talen, maar je leert ook veel over jezelf! Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en na mijn studie Toerisme aan de NHTV in Breda, ben ik zelf naar het buitenland vertrokken. Ik bleef hangen in Spanje en heb hier bijna 4 jaar met veel plezier gewerkt en gewoond. Na wat jaartjes in de zon begon ik Nederland toch een beetje te missen, dus woon ik nu alweer een tijdje in het gezellige Breda. Maar mijn interesse in reizen en het ontdekken van nieuwe plekken heb ik nog steeds. Gelukkig kan ik dit heel goed kwijt in mijn werk bij Travel Inventive! Door het organiseren van buitenlandse studie- en schoolreizen kan ik leerlingen enthousiast maken over nieuwe plekken in de wereld. En dat doe ik elke dag met veel plezier!

Susanne Crüts
Susanne Crüts

Meer over Susanne

Ik ben benieuwd naar jouw schoolreisplan. Stuur mij een berichtje of check mijn LinkedIn profiel als je meer over mij te weten wilt komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste schoolreisnieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Werkdagen: maandag tot en met vrijdag