Oprichter Ellen Weijand

In het leven zoek ik altijd naar Challenge! Jezelf blijvend ontwikkelen was destijds dé inspiratie voor de start van mijn bedrijf. Het ondernemen binnen Travel Inventive biedt die kans iedere dag opnieuw. Samen met onze medewerkers, klanten en partners werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van uitdagende school- en studiereizen. Wij zijn altijd op zoek naar programma's die het verschil maken, schoolreizen met betekenis die leerling en docent prikkelen.  

Mijn persoonlijke uitdaging dit schooljaar ligt in de ontwikkeling van inhoudelijke innovaties in co-creatie met partners, klanten en medewerkers met als doel groei en ontwikkeling van jongeren te stimuleren. Daarbij heeft iedere leerling recht op een betaalbare buitenlandse ervaring. Mijn persoonlijke missie is geslaagd als de medewerkers van Travel Inventive terugkijken op een schooljaar waarin ze hun personal challenge hebben kunnen realiseren en hun talent maximaal hebben ontwikkeld. 
 

Ellen startte in 1998 haar bedrijf Travel Inventive vanaf een zolderkamer. De zolder is inmiddels verruild voor een prettig 19e eeuws pand in het centrum van Breda. Een team van waardevolle medewerkers zorgt voor de uitdagende taak schoolreizen te organiseren waar jaren over wordt nagepraat.
 

Berichtje naar Ellen