Sales Natasja Frijlink

“Met een open blik kijk ik de wereld in. Op zoek naar nieuwe ideeën en contacten. Europese steden inspireren mij en het onderwijs boeit mij. Bij Travel Inventive komt dit samen. Met veel enthousiasme ga ik aan de slag met je reisformule op maat. Iedere reis laat ik naadloos aansluiten bij het lesprogramma op school. Met als resultaat een perfecte georganiseerde reis voor jou en een onvergetelijke reiservaring voor de leerlingen!”

 

Natasja kent het klappen van de zweep. Schoolreizen organiseren zit inmiddels in haar bloed na 15 jaar dienstverband. Gedreven zoekt ze naar de specfieke wensen van de klant. Zij weet keer op keer de juiste snaar te raken om de groepen met mooie verhalen terug te laten komen.

 

Natasja heeft in haar carrière binnen Travel Inventive wellicht de meeste reizen georganiseerd en kent dus het klappen van de zweep. Tegenwoordig daagt zichzelf uit de challenging visie van Travel Inventive bij nieuwe contacten onder de aandacht te brengen. De opgebouwde kennis en expertise over schoolreizen binnen onze organisatie dragen we graag verder naar buiten uit. Natasja gaat de uitdaging aan onze boodschap op effectieve manier onder de aandacht te brengen van nieuwe relaties.

 

Berichtje naar Natasja

Werkdagen: 
dinsdag, donderdag en vrijdag