City Story Game
Terug naar overzicht

Volop nieuwe schoolreisverhalen

De aftrap van het nieuwe schooljaar zit erop! De eerste schoolgroepen zijn al weer terug van hun ervaring. Anderen staan klaar voor vertrek. We horen mooie verhalen. Vorige week waren we zelf in Londen bij één groep die onze unieke City Story Game ter plaatse speelde. Met deze 2 tot 3-daagse experience gaven ze een hele andere invulling aan hun reis. De stad kwam tot leven en sprak de verbeelding van de leerlingen aan.

De leerlingen zetten al hun creativiteit en improvisatiekracht in om toe te werken naar hun grand finale. Ze gingen in teams op pad om onderweg punten te verdienen voor het bedenken van creatieve oplossingen, het ontdekken van nieuwe plekken en het ontmoeten van mensen.

Met deze ervaring leerden de jongeren om uit hun comfortzone te stappen. Het mysterieuze verhaal daagde ze uit en hielp om samen de climax te ontrafelen. Het competitie-element versterkte de beleving van de groep. 


Ook interesse in een bijzondere schoolreis experience: vraag  direct jouw offerte aan.

 

De kleinere steden steeds aantrekkelijker

Travel Inventive in München

 

Natuurlijk, Londen, Parijs en Berlijn blijven populair. Maar ook de kleinere steden zijn steeds meer in trek. Zo vertrekken de komende maanden steeds meer  groepen richting oa. Normandië, Krakau, München, Edinburgh, Lissabon, Oxford en Cambridge. Deze bestemmingen zijn gunstig geprijsd, minder druk en beiden volop educatieve mogelijkheden. Terugkerende scholieren zijn achteraf altijd blij verrast over de veelzijdige mogelijkheden in deze steden. München bijvoorbeeld biedt ongelovelijk veel mogelijkheden op het gebied van cultuur en techniek. Een bezoek aan het indrukwekkende concentratiekamp Dachau op reisafstand van de stad versterkt het programma. 

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten