Gratis teamuitje voor docenten met Travel Inventive
Terug naar overzicht

Speciale actie voor positieve boost van je docententeam

Positieve energie voor docenten. Het nieuwe schooljaar is weer als vanouds gestart met volle klassen en scholen. Wij kijken optimistisch vooruit en hebben iets leuks bedacht voor 'onze' docenten.  

Wat fijn dat we jullie weer spreken.  De positieve betrokkenheid om een prachtige reis voor jullie leerlingen te organiseren geeft ons energie. Docenten halen alles uit de kast voor de mooiste schoolreis ervaringen voor jullie leerlingen. Na afloop komen de blije verhalen los en spreken ze vol trots over jullie klas op reis, slapeloze nachten ten spijt. Docent en leerling hebben onderweg een heel ander gezicht van elkaar gezien. Deze gedreven passie maakt samenwerken met docenten zo leuk. 

Wij vinden dat docenten iets leuks verdienen in dit 'after-coronatijdperk'. Daarom bieden we jullie onze Citygame in Nederland aan tegen het jongerentarief van € 19,50 per persoon, inclusief BTW. Weg uit de docentenkamer, gewoon écht even samen op pad. In deze interactieve GPS CityGame strijden jullie in teams tegen elkaar. Soms leerzaam, vaak ook hilarisch grappig! Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten met ludieke opdrachten en virtuele valstrikken? Het competitie-element maakt je collega's fanatiek. En ook leuk ..... jij als organiserend docent kan ons zelf een aantal vragen doorsturen. Zo heb je je teamspel op maat en ontdek je de stad op een andere wijze. 
De smartphones en instructie krijg je ter plaatse van ons. Wel vragen we een minimaal deelnemersaantal van 50 personen. De foto's zijn uiteraard na afloop voor jullie beschikbaar. 

Heb jij ook zin in een hilarisch gezellige middag met je collega's? We komen persoonlijk bij je langs door het hele land. Interesse? Bel of mail ons voor de mogelijkheden! 

Boost je team! Juist nu: voor onze hardwerkende docenten.