Gratis teamuitje voor docenten met Travel Inventive
Terug naar overzicht

Gratis teamuitje voor onze docenten

Positieve energie voor docenten
Een nieuw jaar, nieuwe energie, Samen met jou kijken we graag positief vooruit. Wat kan straks weer wel?

Wat missen we de gesprekken met docenten.  De positieve betrokkenheid om een prachtige reis voor hun leerlingen te organiseren geeft altijd energie. Docenten halen alles uit de kast voor de mooiste schoolreis ervaringen voor hún leerlingen. Na afloop komen de blije verhalen los en spreken ze vol trots over hun klas op reis, slapeloze nachten ten spijt. Docent en leerling hebben onderweg een heel ander gezicht van elkaar gezien. Deze gedreven passie maakt samenwerken met docenten zo leuk.

Wij vinden dat onze docenten iets leuks verdienen in deze bizarre tijd. Want dat gezicht van de leerlingen hebben docenten de afgelopen periode vooral online gezien. Vanaf maart is het schakelen tussen online, offline of hybride lessen. De leerling voor je neus veranderde in 2 digitale letters op het scherm. Met een beetje geluk staat hun camera aan. Tijdelijk was fysiek  lesgeven weer de norm. Leerlingen in je klas maar echt dichtbij mochten ze niet komen. ‘Even as we speak’ zijn de lessen weer volledig online. Naar de dag van morgen is het nog gissen.

Juist daarom bieden we docenten een gratis teamuitje aan, zodra het weer kan! Weg van de digitale klassen en docentenkamers, gewoon écht even samen op pad. In een interactieve GPS CityGame strijden jullie in teams tegen elkaar, in jullie eigen omgeving. Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten met ludieke opdrachten en virtuele valstrikken? En ook grappig..... jij als organiserend docent kan ons eigen opdrachten doorsturen. 

Heb jij ook zin in een hilarisch gezellige middag met je collega's? We komen persoonlijk bij je langs door het hele land, dus de beschikbaarheid is beperkt. Interesse? Meld je dan direct aan.

Positief het schooljaar afsluiten straks! Juist nu: voor onze hardwerkende docenten.