Terug naar overzicht

Kerst-in-the-citygame arrangement

Gun je je leerlingen ook een leuke jaarafsluiting? 

Tegen het einde van het jaar veranderen veel steden in magische winterparadijzen met kerstmarkten, schaatsbanen en feestelijke acdtiviteiten. Ons lukdieke winterse 'Kerst-in'the-City-arrangement combineert onze interactieve Citygame met een bezoek aan je kerststad naar keuze. Een mooie gelegenheid om het jaar feestelijk met je leerlingen af te sluiten. Zowel in de Nederlandse, Belgische als Duitse steden en in Lille bieden we dit 'Kerst-in-the-Citygame arrangement aan.

Waar zijn de kerstmarkten

Voor het gemak hebben we voor alle Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse steden waar we onze Citygame aanbieden de kerstfestiviteiten op een rijtje gezet. Je downloadt het overzicht hier direct: 'Kerst-in-the-Citygame' steden en kerstmarkten.

Nog niet bekend met onze Citygame?

Tijdens dit spel strijden de leerlingen in teams tegen elkaar. Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten met ludieke opdrachten en virtuele valstrikken? Soms leerzaam, soms gewoon hilarisch grappig. In 2 tot 3 uur ontdekken je leerlingen op aansprekende manier je gekozen kerststad. Meer weten over de Citygame specifiek? Je leest het op onze speciale Citygame pagina. 

Wat kost het?

Je boekt het feestelijke 'Kerst-in-the-Citygame' arrangement vanaf € 55,- voor een groep vanaf 50 leerlingen. inclusief busvervoer, verzorging chauffeur, Citygame en spelbegeleiding ter plaatse door Travel Inventive. De vanaf prijs is gebaseerd op een maximale reisafstand van de school van 100 km. Reis je verder weg dan betaal je een km toeslag. In de reissom zitten 8 chauffeursuren. Blijf je langer weg? Dan betaal je een toeslag per uur. 

Meer weten?

Interesse in dit feestelijke arrangement voor je jaarafsluiting? We werken graag jouw voorstel uit.
Bel ons of laat je gegevens achter.