Terug naar overzicht

Verbindend leerlingenuitje - Dé Citygame

Onze City Challenge Game - die we standaard op onze buitenlandse schoolreizen aanbieden - is inmiddels ook razend populair bij onze scholen. Leerlingen die deze game in het buitenland spelen zijn altijd laaiend enthousiast en spelen het spel nu vaak in eigen land, dichtbij huis of juist in een andere stad. Weg van hun beeldscherm, gewoon écht even samen op pad! Na maandenlang vooral online contact, verbind je leerlingen op speelse wijze met elkaar. 

Wat is het spel precies?

In de interactieve GPS Citygame strijden de leerlingen in teams tegen elkaar.  Dat kan om de hoek in je eigen omgeving maar ook verspreid in de steden door heel Nederland. Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten met ludieke opdrachten en virtuele valstrikken? 

Het spel is een mix van multiple choice vragen op je bestemming, ludieke en creatieve foto-opdrachten en uitdagingsspelletjes tussen teams onderling. Daarnaast kunnen de teams ‘valstrikken’ oftewel ‘boobytraps’ wegleggen op basis van GPS-locatie. Met deze opdrachten verdienen ze punten en de score is realtime op de smartphone te volgen. Natuurlijk maken we het spannend. Het laatste half uur gaat de stand op zwart. Leerlingen weten bij terugkomst dus niet wie de winnaar is. Ideaal voor een spannende prijsuitreiking. Inclusief instructie en prijsuitreiking duurt het spel ongeveer 3 uur. 

Wat maakt het spel uniek?

Het spel verbindt leerlingen op speelse wijze met elkaar. Het spel stimuleert samenwerken, interactie en onderling contact. Soms leerzaam, soms gewoon hilarisch grappig. Het competitie-element maakt leerlingen fanatiek. En bijzonder: alle vragen en foto-opdrachten zijn aan te passen aan jullie school. Zo ontdekken leerlingen op zeer aansprekende manier hun bestemming of eigen stad. Je denkt misschien je eigen stad goed te kennen, maar is dat echt zo? 

Te spelen in:

In Nederland bieden we het spel aan in: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht & Zutphen. Overige steden op aanvraag tegen een meerprijs van € 2,50 per leerling.

In het buitenland bieden we het spel aan in: 
België: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Mechelen 
Italië:Rome
Frankrijk: Lille en Parijs
Spanje: Barcelona en Valencia
Duitsland: Berlijn, Düsseldorf, Hamburg en Keulen
Engeland: Londen 
Tsjechië: Praag 

Samenvatting van deze Citygame

  • Speciale prijs van € 19,50 per leerling inclusief BTW in Nederland en België. Voor de overige buitenlandse locaties rekenen we € 22,50 per leerling, exclusief reiskosten naar de bestemming.

  • Minimum aantal leerlingen 50
  • Begeleiding en instructie ter plaatse
  • Gebruik van smartphones en app inclusief
  • Foto's na afloop beschikbaar
  • Inhoud aan te passen aan de school 
  • Kleine prijs voor het winnende team
  • Maximale groepsgrootte 300 à 400 leerlingen (afhankelijk van beschikbare data)
  • Tegen meerprijs van € 2,50 per leerling op aanvraag ook te ontwikkelen op andere locaties

Citygame combineren met bezoek aan kerstmarkt

Speciaal voor de komende winter: combineer je Citygame met een bezoek aan een kerstmarkt in bijvoorbeeld België of Duitsland. We passen de Citygame op maat aan op de winterse kerstsfeer. Natuurlijk is er aansluitend ruimte de kerstmarkt te bezoeken. 

Interesse?

Neem contact met ons op.