Terug naar overzicht

Speciale actie: verbindend leerlingenuitje

Sluit jij het schooljaar met jouw leerlingen graag positief af? Dan stellen we iets leuks in het vooruitzicht voor jullie klassen. Wij bieden onze City Challenge Game - die we normaal gesproken op onze buitenlandse schoolreizen organiseren -  alleen dit schooljaar tegen kostprijs aan. Voor slechts € 10,- spelen jullie leerlingen deze game die in het buitenland altijd laaiend enthousiast ontvangen wordt nu in eigen land. Weg van hun beeldscherm, gewoon écht even samen op pad, coronaproof! Na maandenlang vooral online contact, verbind je leerlingen op speelse wijze met elkaar. 

Wat is het spel precies?

In de interactieve GPS Citygame strijden de leerlingen in teams tegen elkaar.  Dat kan om de hoek in je eigen omgeving maar ook verspreid in de steden door heel Nederland. Welk team werkt het beste samen en verdient de meeste punten met ludieke opdrachten en virtuele valstrikken? 

Het spel is een mix van multiple choice vragen op je bestemming, ludieke en creatieve foto-opdrachten en uitdagingsspelletjes tussen teams onderling. Daarnaast kunnen de teams ‘valstrikken’ oftewel ‘boobytraps’ wegleggen op basis van GPS-locatie. Met deze opdrachten verdienen ze punten en de score is realtime op de smartphone te volgen. Natuurlijk maken we het spannend. Het laatste half uur gaat de stand op zwart. Leerlingen weten bij terugkomst dus niet wie de winnaar is. Ideaal voor een spannende prijsuitreiking. Inclusief instructie en prijsuitreiking duurt het spel ongeveer 3 uur. 

Wat maakt het spel uniek?

Het spel verbindt leerlingen op speelse wijze met elkaar. Het spel stimuleert samenwerken, interactie en onderling contact. Soms leerzaam, soms gewoon hilarisch grappig. Het competitie-element maakt leerlingen fanatiek. En bijzonder: alle vragen en foto-opdrachten zijn aan te passen aan jullie school. Zo ontdekken leerlingen op zeer aansprekende manier hun bestemming of eigen stad. Je denkt misschien je eigen stad goed te kennen, maar is dat echt zo? 

Te spelen in:

Je kunt het spel spelen in: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht & Zutphen. Overige steden op aanvraag tegen een meerprijs van € 2,50 per leerling.

Samenvatting van de ludieke aanbieding

  • Speciale prijs van € 10,- per leerling, eenmalig tot einde lopend schooljaar
  • Minimum aantal leerlingen 50
  • Begeleiding en instructie ter plaatse
  • Gebruik van smartphones en app inclusief
  • Foto's na afloop beschikbaar
  • Inhoud aan te passen aan de school 
  • Kleine prijs voor het winnende team
  • Maximale groepsgrootte 300 à 400 leerlingen (afhankelijk van beschikbare data)
  • Tegen meerprijs van € 2,50 per leerling op aanvraag ook te ontwikkelen op andere locaties

Interesse?

Neem contact met ons op. Het spel spelen we coronaproof. De enige vereiste is dat leerlingen in kleine groepjes van 6 tot 8 teams buiten bij elkaar mogen zijn. 

Flyer Citygame