Terug naar overzicht

We zoeken nieuw talent!

Volop dynamiek in onze bruisende schoolreisbranche en ons groeiende jonge team. De vraag naar schoolreizen neemt toe. Dat betekent dat ons talentvolle team extra collega's zoekt. Ken of ben jij dat talent? Wees welkom en bouw mee aan onze droom! Twijfel niet, reageer! Je kunt snel aan de slag. 

 

25 jaar ervaring in de branche

Mooie buitenlandse schoolreizen organiseren doen we al bijna 25 jaar bij Travel Inventive. Dat kunnen we inmiddels heel goed. Onze droom gaat verder. Wij dromen van impactvolle schoolreizen voor onze jonge doelgroep. Samen met docenten (onze klanten) en buitenlandse partners, zoeken we naar de drijfveren van jongeren die op schoolreis gaan. Om leerlingen en studenten op reis, buiten hun vertrouwde omgeving, te  helpen om hun talenten te vinden en te volgen. 

Ben jij dat organisatietalent dat we zoeken?

Als verbinder, regisseur, organisator kies je zelf je functietitel. Dat is typisch Travel Inventive, je doet het zelf!  Je regisseert vol passie je reizen en zoekt de verbinding met je klant en leverancier. Altijd met onze ambitieuze droom in gedachten. Je praat met een glimlach, maar ondertussen luister je naar de diepere behoeftes van de docent, onze klant! Je creëert je eigen werk, signaleert kansen in ieder gesprek  en knoopt ideeën aan elkaar. Je bent verantwoordelijk genoeg om in een losse informele werksfeer aan de slag te gaan. 

Plezierig communiceren in zowel het Nederlands als een andere taal is jouw tweede natuur. Beheers je één van de talen minder goed, dan red je je ook prima. Met jouw ‘hands on’ mentaliteit vind je altijd wel een oplossing. Je begrijpt hoe je verbindt en verbonden blijft.  Met klant en leverancier, maar ook met je collega’s en founder van het bedrijf. Een rol als connector ligt jou van nature.  

Met jouw praktische insteek begrijp je hoe je een schoolreis van A tot Z regisseert. Helemaal blij worden we als je ervaring hebt met het organiseren van groepsreizen.  

Popel je al om aan de slag te gaan?

Help je mee om onze droom uit te bouwen? Experimenteren juichen we toe. Originele ideeën stimuleren we. We zoeken collega’s die lef tonen en buiten de lijntjes durven te kleuren. Collega’s die onze droom omarmen en mee helpen uitdragen. Die zich verbonden voelen met onze doelgroep en begrijpen dat je je klanten nodig hebt om te leren en te groeien. Ondernemende collega’s  die  in ieder gesprek  nieuwsgierig en gedreven een kans zien om te leren. Want misschien ontstaat uit dat spontane  gesprek zomaar een mooi idee naar de ontwikkeling van weer een nieuwe impactvolle schoolreis. 

Sta jij te popelen om jongeren klaar te stomen voor de wereld van nu? In een organisatie waar je zelf de regie voert over je werk? En je natuurlijk zelf ook bewust bent wat jou drijft, iedere dag opnieuw!

Herken je je in onze vacature?

Herken je jezelf? Deel dan op jouw eigen manier je motivatie met founder Ellen op e.weijand@travelinventive.nl  Wie weet drinken we binnenkort samen een (kennismakings) kopje koffie.