Werken bij Travel Inventive
Terug naar overzicht

Vacatures bij Travel Inventive

We zoeken nieuwe collega's die meebouwen aan onze droom: maximale impact creëren voor jongeren op buitenlandse schoolreis. Ken of ben jij iemand met passie voor organiseren, verkopen, reizen in combinatie met onderwijs? We verwelkomen nieuw talent graag in ons team!

Vacature sales buitenlandse schoolreizen

Ben jij die commerciële duizendpoot die gek op verkopen is en van nature plezierig communiceert? Dan hebben we de baan voor jou! Travel Inventive zoekt een collega die in een uitdagende salesrol meebouwt aan onze droom. 
Wat ga je doen? In je verkooprol ga je actief het land in om scholen te bezoeken, reisvoorstellen te presenteren en workshops te geven. Je helpt met het aanscherpen van de salesstrategie en salesactiviteiten op kantoor. Je vormt de brug tussen het team innovatie en de markt en zorgt dat nieuwe ideeën uit het team afgestemd zijn op de behoeftes van de klant. Interesse? Bekijk de volledige vacature sales buitenlandse schoolreizen 

Vacature operations buitenlandse schoolreizen

Ben jij die goedgeorganiseerde duizendpoot die het heerlijk vindt om achter de schermen te regelen, organiseren & zorgen dat alles tot in de puntjes perfect verloopt? Dan hebben we de baan voor jou! Travel Inventive zoekt een collega operations die als een spin in het web meebouwt aan onze droom. Wat ga je doen?  In jouw rol als medewerker operations groepsreizen regel je dat onze klanten met de juiste papieren vertrekken. je bent verantwoordelijk voor het maken van alle reserveringen & wijzigingen voor vertrek en zorgt dat de juiste papieren klaar staan in onze online klantenportal. Enthousiast en gedreven onderhoud je het contact met onze toeleveranciers wereldwijd. Je zorgt ervoor dat zowel klant als leverancier goed voorbereid is op ieder vertrek. Je verwerkt alle gegevens en zorgt voor een juiste factuur naar de klant. Interesse? Bekijk de volledige vacature operations buitenlandse schoolreizen

Zoek je creatieve inspiratie voor je reis?

Interesse in onze nieuwe reisconcepten? Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden. Want er valt nog zoveel te ontdekken. Ik exploreer graag met je mee! 

Sarah van der Pluym
Sarah van der Pluym
...
Ellen