Unieke samenwerking Young Impact en Travel Inventive | reis van je leven
Terug naar overzicht

Young Impact en Travel Inventive starten unieke samenwerking

In een unieke reisformule slaan Young Impact en Travel Inventive de handen in één. Impact op jongeren maken is wat beide organisaties bindt. Young Impact ontwikkelt speciale programma's waarin jongeren met hun talent iets goed doen voor de wereld. Travel Inventive stimuleert intensieve ervaringen door het aanbieden van impactvolle schoolreiservaringen. Onderweg - los van hun eigen omgeving - brengt de reiservaring jongeren dichterbij hun drijfveren en talenten. 

Wat is de kracht van de samenwerking?

We koppelen het Young Impact programma aan de (buitenlandse) schoolreisbestemming en creëeren samen een impactvolle ervaring op een positief moment in het leven van jongeren. Zo stimuleren we jongeren om na hun schoolreis vaker in actie te komen met duurzame impact als resultaat. 

Wat willen we bereiken?

Met deze reisformule prikkelen en inspireren we jongeren onderweg om meer naar zichzelf en de wereld te kijken. Meer leren over jezelf, nieuwe skills ontwikkelen, verbondenheid voelen met elkaar. Leren van mensen met verschillende achtergronden, sociale en culturele skills ontwikkelen. Het zijn bij uitstek thema's voor een schoolreis. Zo levert de reis een wezenlijke bijdrage aan de mensvorming van jongeren. Dát is onze Young Impact reisformule. 

Waarom de reis van hun leven?

Jongeren van nu bepalen straks hoe onze wereld er later uitziet. We zetten ze in hun kracht om nieuwe ideeën naar voren te brengen. Wie ben je? Waar ben je goed in? Als je zelf goed weet waar je goed in bent en je gezien voelt, ga je automatich anders met mensen om. Zo boosten we hun besef dat ze veel voor een ander kunnen betekenen. Wat gebeurt er op reis om je heen? Welke impact kun je zelf op je bestemming maken? Hoe kan ik een positieve verandering in gang zetten? Met het 'Young Impact Schoolreispakket' zetten we jongeren op een positieve manier aan het denken. We koppelen thema's als burgerschap, LOB, talentontwikkeling en ondernemerschap aan de reis. Zo komen ze tot de 'reis van hun leven'. 

Interesse?

Wil je meer weten over deze unieke samenwerking. Bekijk onze uitgebreide informatie op Young Impact Schoolreispakket. Klik zeker ook even door naar de site van Young Impact. Laat bij interesse je gegevens achter of mail direct met Ellen.