Fierljeppen op schoolreis in het noorden van Nederland

Sportief Fierljeppen & wadlopen

Maar ook creatieve design workshops

Creativiteit en avontuur in het hoge Noorden

Avontuur in het landelijke polderlandschap van het prachtige Noorden. Wie komt met droge voeten over de sloot? Maar ook off the beaten tracks creatieve workshops in het mooie Groningen. Dit programma heeft het allemaal 

Er gaat niets boven ....

's Ochtends vertrek per bus, OV of wie weet lekker op de fiets richting Groningen. Vergeet de bekende toeristiche attracties van de stad Groningen. Deze city tour laat juist de 'achterkant'van de stad zien en gaat over creativiteit, durf, en buiten de lijntjes kleuren. Aansluitend ontwikkelen de leerlingen een gameheld in een workshop over karakterdesign. Hoe leuk? 

Naast creativiteit is alle ruimte voor uitdaging & avontuur. Laarzen aan en gaan! Lopen op de bodem van de Waddenzee is een bijzondere ervaring. Enthousiaste gidsen begeleiden de leerlingen over het wad en vertellen boeiende weetjes. En natuurlijk ontbreekt de authentieke Friese sport Fierljeppen niet in het programma. Na een korte uitleg en oefening maakt de groep springend een tocht door de Friese velden en sloten. Wie blijft droog en wie maakt er een lachwekkende plons? 

en er is meer...

Tussen alle creativiteit en sport door is er ruimte voor persoonlijke interesse. Altijd al willen meevaren op een rescueboot op zoek naar zeehonden? Dat kan. En leerlingen met oog voor detail kunnen altijd op zoek gaan naar de verstopte kleine poppetjes in Leeuwarden. ZIe je ze rotsklimmen op het stadhuis? Of muren blauw verven? Wie vindt de meeste poppetjes tijdens een grappige speurtocht?