Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Albeda College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Albeda College De reis ervaren

Betrokken, professioneel en een club die met je meedenkt!

De studiereis was uitstekend geregeld. Fijn dat de opties verlengd konden worden. Altijd adequaat, zelfs toen er op het laatste moment nog een extra reiziger bijgeboekt moest worden, werd dit snel geregeld. Volgend jaar graag weer zo'n samenwerking. Hartelijk dank voor je inspanningen, deze hebben mede er voor gezorgd dat de reis naar Berlijn zeer geslaagd is geweest. Travel Inventive is betrokken, professioneel en een club die met je meedenkt!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten