Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Albeda Travel & Leisure College

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Albeda Travel & Leisure College De reis ervaren

Goede service, goed behandeld!

De activiteiten die we afgesproken hadden, waren goed georganiseerd; de Thalys was gereserveerd, het hostel was op onze komst voorbereid, de gids stond klaar met de fietsen voor de groep en hij deed het heel leuk en erg enthousiast. Het Operagebouw opende haar deuren, Versailles was geweldig en door de groepsreservering konden we voorbij aan de 1,5 km lange rij.. Kortom, wij hadden een heel goede ervaring. Bedankt!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten