Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis MBO Amersfoort

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis MBO Amersfoort De reis ervaren

Een reisorganisatie die echt aan te raden is als er een excursie en of studiereis georganiseerd moet worden.

De studenten waren erg onder indruk van de reis. Alles was op tijd en keurig geregeld. De reisbescheiden was op tijd naar ons verstuurd met benodigde informatie en handige tips. De studenten hebben aangegeven dat ze volgend jaar graag Londen Eye willen bezoeken en minder vrije tijd hebben. Dat is iets om te bespreken voor het volgend jaar. Verder hebben ze aangegeven dat de hotel lag ver van het centrum. Volgend jaar is het wenselijk dat de hostel binnen Londen ligt liever vlakbij de metro of trein station. Bedankt voor de tijd en moeite. Alles was goed georganiseerd.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten