Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Aventus

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Aventus De reis ervaren

Prettige organisatie met goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd prima geregeld. Alles mooi in een map aangeleverd. Korte lijntjes qua contact. Vaak goed begrepen wat wij zoeken in Berlijn en het is een prettige manier van communiceren onderling. Bedankt voor wederom de prettige samenwerking. De hostel was trouwens echt super!!!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten