Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Carmel College Salland

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Carmel College Salland De reis ervaren

Een vriendelijk bedrijf die veel werk uit handen neemt en waar je van op aan kunt. Jullie geven wat jullie beloven en dat is super!

De reactie van de e-mails waren vriendelijk en heel snel. Alles was tot in de puntjes goed en op tijd geregeld. Heel goed!! Bedankt voor de goede organisatie! Super tof dat alles tot in de puntjes was geregeld voor onze schoolreis naar Parijs.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten