Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Charlemagne College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Charlemagne College De reis ervaren

Prima organisatie, vriendelijke contactpersonen. Veel ervaring met scholen.

Ik zal de reis niet meer verzorgen maar een collega neemt het over. Geen reden om te switchen van reisorganisatie aangezien alles prima verloopt en jullie zeer klantvriendelijk werken. Altijd vriendelijk en zeer snelle reactie op verzoeken/vragen. Meedenken ook met de klant. Indien er belangrijke wijzigingen zijn, deze niet alleen schriftelijk (mail) communiceren, maar ook telefonisch. Verder geen enkel verbeterpunt, alles perfect. Veel ervaring met scholen. Kennis van de mogelijkheden ter plekke in Parijs.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten