Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis SG Groenewald

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis SG Groenewald De reis ervaren

Je hoeft alleen maar de klapper mee te nemen en te vertrekken, en dan gaat alles vanzelf!

Ik blijf graag bij jullie. We vragen wel weer bij andere bedrijven een offerte aan zoals elk jaar. Maar wauw wat hadden we dit jaar een mooie prijs vluchtprijs naar Rome! Vooral zo door blijven gaan!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten