Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Horizon College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Horizon College De reis ervaren

Prettige actieve organisatie die meedenkt om een reis een goede invulling te geven.

Wederom goed geregeld en prima communicatie. Persoonlijke aandacht en meedenken. De kamers in het hotel in Berlijn waren voor de docenten wel erg krap bemeten. Ik vind onze jarenlange samenwerking erg prettig en transparant. Overzichtelijk mailverkeer. Een prettige actieve organisatie die meedenkt om een reis een goede invulling te geven.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten