Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Maxwell

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Maxwell De reis ervaren

Goedkope en betrouwbare reispartner.

We zijn altijd tevreden. Onze eindejaarsreis zal wel enkel maar om de twee jaar georganiseerd worden, dus volgend schooljaar niet. Het hostel in Barcelona was dit jaar niet zo fijn, omdat de 10-persoonskamers echt extreem klein waren en er waren zeer vervelende andere gasten.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten