Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Chr. College de Populier

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Chr. College de Populier De reis ervaren

Goed, snel, betrouwbaar, deskundig, uitstekende service. Niets dan lof!

Natuurlijk blijf ik bij jullie voor onze schoolreis naar Parijs!! Zoals altijd: verstand van zaken, snel reageren, meedenken, oplossingen bedenken, vriendelijkheid, humor....moet ik nog meer zeggen ;-) ? Niks veranderen! Vooral jezelf blijven! Ik ben heel blij met je!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten