Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Adriaan Roland Holst

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Adriaan Roland Holst De reis ervaren

Er werd goed meegedacht en jullie ervaring ingezet om het programma te optimaliseren.

Solange geeft aan dat het heel fijn is dat ze zelf het programma kon vormgeven en dat iemand anders het dan allemaal regelde. Een hele goede ervaring! Het heeft de organisatie voor haar een stuk makkelijker gemaakt. Ze zou haar schoolreis naar Berlijn volgende keer zeker graag weer via Travel Inventive regelen.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten