Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis St. Joost

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis St. Joost De reis ervaren

Ik blijf graag bij jullie. Persoonlijk contact en maatwerk is fijn.

Deze groep gaat al jaren naar volle tevredenheid op reis naar Berlijn met de deskundige en betrouwbare voorbereiding en begeleiding van Travel Inventive. En dat met elk jaar zo’n 250-275 studenten. Wij hebben een goede band opgebouwd met de organisatie en kunnen rekenen op gemaakte afspraken. De prijzen zijn reëel. Als zich iets voordoet zijn zij bereikbaar, dat geeft een vertrouwd gevoel. De overdracht van documenten en alle reisbenodigdheden is op tijd en wordt door de vast begeleider persoonlijk bij ons op de academie afgeleverd. Onverwachte zaken (bijna niet te vermijden met zo’n grote groep) zijn steeds naar tevredenheid opgelost, ook financieel. Iedere reis wordt afgesloten met een persoonlijk gesprek ter evaluatie. Kortom: met Travel Inventive kan je met gerust hart op pad.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten