Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Beukenrode Onderwijs

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Beukenrode Onderwijs De reis ervaren

Zeer professionele organisatie. Organiseert alles tot in de puntjes. Echt een aanrader!

Deze groep ging voor het eerst op buitenlandse schoolreis en vond het best spannend. Ben vond het prettig dat alles tot in detail was uitgewerkt. De leerlingen, Ben en zijn collega's hebben het super gehad in Londen. Als er opnieuw iets georganiseerd moet worden in het buitenland willen ze met Travel Inventive samenwerken.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten