Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis LMC Havo Muziek en Dans

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis LMC Havo Muziek en Dans De reis ervaren

Zonder het reisbureau krijg ik die hele reis niet rond.

Travel Inventive blinkt uit in meedenken en geduld. Alles werd goed geregeld en er wordt proactief meegedacht. Als het aan Marcel ligt wordt de volgende buitenlandse schoolreis naar Berlijn opnieuw bij ons geboekt!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten