Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis van OSG West-Friesland

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis van OSG West-Friesland De reis ervaren

Een warme, creatieve, en vriendelijke groep experts die zich met passie op jouw schoolreis storten en het andermaal tot een groot succes smeden.

Andrew wil graag met Travel Inventive blijven reizen! Hij geeft aan dat wij uitblinken in een zeer hoge, vrijwel foutloze handelingssnelheid. Na de jarenlange creatieve, vriendelijke, en warme samenwerking wordt deze, als een goede wijn, alleen maar beter.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten