Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis van Scheldemond College

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis van Scheldemond College De reis ervaren

Wij blijven bij Travel Inventive! Goede organisatie, leuk team.

Lianne gaat voor de kwaliteit en de persoonlijke benadering die zij gewend is. Wat goed bevalt, moet je gewoon aanhouden! Professioneel, flexibel en goed meedenkend team. Prima service voor de organisatie van onze schoolreis naar Londen!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten