Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis Het Stedelijk

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis Het Stedelijk De reis ervaren

Erg handig, goede service, goede kwaliteit.

Het is ons zeer goed bevallen. Wel gaan we kijken of we het volgend jaar zelf kunnen doen om toch kosten te besparen. Los van het bedrag zijn we erg tevreden over de hulp, het programma in Berlijn, de service, et cetera. Goed bereikbaar, snelle respons, meedenkend. Heel prettig! Erg handig, goede service, goede kwaliteit. Maar daar betaal je ook voor.

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten