Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis AKV St. Joost

Docent

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis AKV St. Joost De reis ervaren

Betrouwbare organisatie, vriendelijk, servicegericht.

We blijven graag bij Travel Inventive. En: we hadden dit jaar fantastische chauffeurs, alle 4! Helder, stipt, houdt rekening met wensen.
Graag even het hotel opnieuw checken, daar was het wat rommelig. Bezuinigingen? Personeelswisselingen? De organisatie van de studiereis naar Berlijn was prima zo!

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten