Terug naar overzicht

Betekenisvolle schoolreis VITO

Hoe heeft de klas van Betekenisvolle schoolreis VITO De reis ervaren

Alles is tot in de puntjes georganiseerd en je bespaart enorm veel tijd en zorgen.

We love you! Alles was tot in de punten georganiseerd en voorbereid. We hadden enorm veel keuze in activiteiten, die ook vaak origineel waren. De planning zat ook heel goed in elkaar. We hadden ook veel inspraak en je stond altijd paraat. Travel Inventive is de manier om een originele, leerrijke en plezierige schoolreis naar Berlijn te organiseren, zonder er teveel werk in te moeten steken. Alles is tot in de puntjes georganiseerd en je bespaart enorm veel tijd en zorgen, dus waarom zou je van deze expertise geen gebruik maken?

We leven in ongelooflijk spannende tijden. Het corona-virus heeft iedereen in de greep, zo ook de reiswereld. De maatregelen die de Europese landen treffen hebben grote impact op het dagelijks leven en mogelijk ook op jullie schoolreis.

Mocht je op korte termijn een reis bij ons geboekt hebben en heb je nog geen beslissing genomen over omboeken of annuleren, neem dan contact met ons op. Uiteraard benaderen we zelf ook pro-actief onze klanten en werken we achter de schermen heel hard aan het annuleren, omboeken of voorbereiden van jullie (nieuwe) schoolreis. We doen onze uiterste best om snel te reageren en proactief een optimale service te verlenen. Door de drukte kan het gebeuren dat een reactie of bericht soms net wat langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip. In de tussentijd: pas goed op jullie zelf.

sluiten