Schoolreis Andalusië

Schoolreis Andalusië

cultuurrijk en zonovergoten

Boek nu een unieke schoolreis naar Andalusië!

Andalusië ligt tussen de twee continenten Europa en Afrika en is één van de mooiste streken van Spanje. Ben je op zoek naar een  cultuurrijke rondreis, zoek dan niet verder en ga op schoolreis naar Andalusië! Deze regio heeft het allemaal: een rijke geschiedenis, prachtige steden, culturele bezienswaardigheden, natuur en mooie lange stranden. Bezoek het Alhambra in Granada, het Picasso Museum in Málaga, het historisch centrum van Sevilla of natuur en leuke dorpjes in het Sierra Nevada gebergte. Maar ook tapas eten, kennis maken met de traditionele Flamencodans en -muziek en verdieping in de geschiedenis van de Moorse overheersing horen bij een bezoek aan deze regio. Je hoort het al: Andalusië heeft talloze opties voor educatieve excursies, maar ook zeker genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Kortom: de perfecte balans voor je schoolreis!

Offerte aanvragen
Studiereis Andalusië

Wat je voor vertrek naar Andalusië wilt weten

Andalusië is één van de zeventien autonome provincies in Spanje en dat betekent dat er een aantal eigen wetten en regels gelden.

In het gebergte Sierra Nevada is het mogelijk te skiën in de winter.

Ga op schoolreis tussen maart en mei: er valt weinig regen en de temperaturen zijn nog niet extreem heet. Of vertrek in het najaar, maar let op: pas vanaf half september koel het iets af.

Alhambra schoolreis
Tapas eten op schoolreis

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Andalusië is bij uitstek een geschikte bestemming voor een rondreis met de bus. Wil je liever één vaste standplaats op schoolreis? Bezoek dan eens onze bestemmingspagina over Sevilla. Vanuit Sevilla zijn er uiteraard genoeg mogelijkheden tot dagtrips.

Voor een geslaagde schoolreis, kies je voor een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen. Bezoek deze pagina voor meer bestemmingen, zowel in en buiten Europa.

Onze kijk op Sevilla

De perfecte schoolreis samenstellen

Buitenlandse schoolreizen Sevilla
Bestemming

Sevilla

Bekijk bestemming
Buitenlandse schoolreis bestemmingen
Workshop

Wereld van Verschil

Bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Andalusië met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Sevilla. Ook zijn er rechtstreekse verbindingen naar de luchthaven van Málaga vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport.

Verder is het mogelijk met de bus naar Andalusië af te reizen. Dit is de voordeligste optie voor grote groepen en is tevens milieubewust. Je hebt dan je eigen bus ter beschikking, wel zo handig als je een rondreis in Andalusië wilt maken.

Accommodatie
In Andalusië is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor uw schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar regio Andalusië? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis naar Andalusië voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken en excursies. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.