Bali

Schoolreis Bali

Ontdek Bali, ontdek jezelf

See, connect & explore

Denk je aan Bali, dan denk je aan frisgroene rijstvelden, tropische stranden & overheerlijke gerechten. En natuurlijk de enorme gastvrije bevolking. Bali is ongeveer zo groot als een kwart van Nederland.

Naast de fijne toeristische, ontwikkelde plekken op het eiland, zijn er ook plekken waar een keerzijde te zien is van deze ontwikkelingen. In Bali bieden we 2 programma's. Een programma legt de nadruk op de prachtige natuur maar ook de aantasting daarvan. De projecten die we bezoeken zetten zich hier voor in.  Dit programma Bali Natuur en Natuurprojecten is als download beschikbaar. 

Het tweede programma legt meer nadruk op kunst en cultuur. Leerlingen ervaren de diverse vormen van kunst en cultuur. Tijdens dit programma werken de jongeren intensief aan (artistieke) zelfontplooiing. Het concept programma Bali Kunst & Cultuur is als PDF te downloaden. 

Onze topics in Bali

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Wereldburgerschap en Global Learning
Topic

Topic: Wereldburgerschap en Global Learning

Op onze 'wereldburgerschap reizen' combineren we kleinschalige partnerprojecten met onvergetelijke excursies. Leerlingen zien, proeven, ruiken en ervaren hoe het dagelijkse...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer

Lees de ervaringen van Lotte

De ervaring van het werken en ontdekken in een ontwikkelingsland staat nog altijd op mijn netvlies. Door de onderdompeling in het lokale leven veranderde mijn kijk op de wereld. Een hele bijzondere manier om kennis te maken met een andere cultuur. Een life lasting experience die ik iedere jongere gun.

Lotte Stevens
Lotte Stevens
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!