Op schoolreis naar Barcelona

Schoolreis Barcelona

Ontdek de magie van Gaudí

Boek nu een unieke schoolreis naar Barcelona!

Of het nu is vanwege FC Barcelona, de Ramblas, de ligging aan de Middellandse Zee, de tapas of Park Güell, Barcelona biedt jouw leerlingen van alles. Geniet van de kleurrijke stad, proef echte tapas en laat jouw leerlingen het perfecte voorbeeld van Catalaans modernisme ontdekken: de Sagrada Familia. Sí, jouw leerlingen worden gegarandeerd fan van deze Catalaanse hoofdstad.

Offerte aanvragen
Op schoolreis naar Barcelona

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Barcelona boekt

We organiseerden ruim 250 schoolreizen naar Barcelona.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Barcelona 210 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden in Barcelona zijn september, oktober, april en mei.

Travel Inventive biedt zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Leerlingen op schoolreis in Barcelona
Fietsen op schoolreis barcelona

Een passende schoolreis bij de belevingswereld van de leerlingen

Barcelona is bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek. Tijdens een studiereis door Barcelona maken jouw leerlingen kennis met de Spaanse cultuur. Een garantie op blijvende herinneringen. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Barcelona kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Wij nemen je graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Barcelona en andere bestemmingen.

Onze kijk op Barcelona

De perfecte schoolreis samenstellen

Artikel

Wat te doen in Barcelona

Bekijk artikel
Schoolreis Barcelona programma
Online leskanaal

LessonUp

bekijk interactieve lessen
programma barcelona
Workshop

Wereld van Verschil

bekijk workshop

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Barcelona met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Barcelona. Is jouw school in het Zuiden van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport of Charleroi Airport soms ook lonen.

Ook is het mogelijk met de bus naar Barcelona af te reizen. Dit is de voordeligste optie voor grote groepen en is tevens comfortabel en milieubewust. Je hebt dan in Barcelona je eigen bus ter beschikking. Handig voor je programma ter plaatse en zeker als je  kiest te verblijven bij gastgezinnen.

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de cultuur van het land, dan kunnen de leerlingen verblijven in gastgezinnen. Bijkomend voordeel voor docenten, je hebt je nachtrust terug op schoolreis

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Barcelona? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.