Barcelona

Schoolreis Barcelona

Ontdek de magie van Gaudí!

Ontdek de magie van Gaudí!

Park Güell ademt de unieke architectuur van Gaudí. Geniet van de kleurrijke stad, proef echte tapas en laat jouw leerlingen het perfect voorbeeld van Catalaans modernisme ontdekken: Sagrada Familia. Sí, jouw leerlingen worden gegarandeerd fan van de stad Barcelona.

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Barcelona: een unieke bestemming voor jouw schoolreis.

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Barcelona 210 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Onze topics in Barcelona

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Horeca Barcelona
Topic

Topic: Horeca Barcelona

Ontdek hét paradijs voor fijnproevers! Check de ingrediënten van de Spaanse keuken op de markt La Boquería. Na de reis zijn de studenten nog enthousiaster over hun vakge...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.

Lotte Stevens
Lotte Stevens
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Barcelona? Mail mij voor inspiratie!
...
Lotte