Jouw schoolreis of studiereis naar Barcelona

Werkweek Barcelona, studiereis Barcelona, schoolreis Barcelona, Barcelonareis

bestemming overzicht

Je leerlingen op schoolreis in Barcelona profiteren van kunst en cultuur in het aangename klimaat met de zee altijd dichtbij. De magie van Gaudí combineer je met een bezoek aan het wereldberoemde FC Barcelona.  

 

Schoolreis Barcelona: interactief leren

Studenten op schoolreis in Barcelona zijn enthousiast over onze verkenningstochten per fiets. Zo ontdekken je leerlingen zelfstandig de unieke en kleurrijke bouwwerken tijdens hun schoolreis of werkweek in Barcelona. Een bezoek aan een beroemd wijnhuis of het bijzondere Dali Museum maakt het verblijf in Barcelona compleet. Informeer ook naar onze educatieve pakketten en vele filmtips ter voorbereiding van de werkweek in de les. Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten.

 

Top excursies in Barcelona 

De Sagrada Familia blijft dé top excursie in Barcelona, hoog beoordeeld zowel door leerlingen als docenten. Via onze site download je direct educatief voorbereidend materiaal. Zo bereid je de leerlingen optimaal voor op hun bezoek. Leerlingen beoordelen tijdens hun werkwek naar Barcelona een bezoek aan een Flamencoshow ook altijd positief. Een leuke vrolijke afsluiting van muziek, dans en zang en goed te combineren met een feestelijke tapasmaaltijd. Het bezoek aan het voetbalstadion Camp Nou wordt zowel door jongens als meisjes positief beoordeeld. 

Jouw studiereis naar Barcelona plannen  

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw schoolreis of studiereis Barcelona? Met onze gratis tool zie je direct de vanaf prijs online in beeld. Staan jouw wensen er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor jouw schoolreis. Barcelona, uniek in haar schoonheid!

5-daagse schoolreis in laagseizoen met 50 personen, inclusief:

  • Vlucht en verblijf in jeugdhotel
  • Educatieve programmaondersteuning
  • Draaiboek van uw reis
  • Dekking ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • 1 deelnemer reist gratis
€295 p.p.

Zoek in 853 buitenlandse schoolreisexcursies

Met onze schoolreisplanner selecteer je direct online uw excursies voor uw buitenlandse schoolreis. Met één druk op de knop downloadt je educatieve opdrachten over uw schoolreisbestemming. Zo regel je snel en efficiënt uw schoolreis programma.

 

Plan mijn programma

Hier vind je de beste accommodatiebeoordelingen voor en door onze klanten. Docenten beoordelen hun verblijf na afloop van elke schoolreis. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze accommodaties en helpen we je keuzes te maken in het grote aanbod van verblijfsmogelijkheden.
Scroll naar:

Jeugdhotels

Modern en hip jeugdhotel
Dichtbij centrum
Servicegericht
Klantbeoordeling9,0
PrijsklasseStandaard
Prima voor schoolgroepen
Goede verbinding openbaar vervoer
Klantbeoordeling7,0
PrijsklasseLuxe

Hotels

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Ruime kamers voor leerlingen
Goede verbinding met centrum Barcelona
Klantbeoordeling7,0
PrijsklasseBudget