Schoolreis Birmingham

Schoolreis Birmingham

Kosmopolitisch en dynamisch

Boek nu een unieke schoolreis naar Birmingham!

Links boven Londen ligt 'Brum', de op een na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Wist je dat Birmingham meer kilometers kanaal heeft dan Venetië in Italië? Birmingham is een levendige stad met een rijk verleden op het gebied van industrie, maar ook op cultureel is er steeds meer te doen. Het centrum van Birmingham is een combinatie van zowel historische als hypermoderne gebouwen. Hebben jouw leerlingen de serie Peaky Blinders gezien? Dan is Birmingham helemaal een interessante bestemming voor de schoolreis.

Offerte aanvragen
Bekijk de kanalen op schoolreis in Birmingham

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Birmingham boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Birmingham 203 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Travel Inventive biedt zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Studiereis Birmingham
Architectuur in Birmingham

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Tijdens de studiereis door Birmingham maken leerlingen kennis met de een na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Een internationale wereldstad met een prachtige binnenstad. Deze originele bestemming is dan ook bij uitstek een geschikte bestemming voor een meerdaagse schoolreis, studiereis of werkweek.

Uiteraard is het voor jou als docent belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid en hun eigen talenten. In onze programma’s wordt hier dan ook aandacht aanbesteed. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis. Voor een geslaagde schoolreis naar Birmingham, kies je daarom voor Travel Inventive. Met ruim twintig jaar ervaring organiseren we met veel plezier jouw interactieve schoolreis naar Birmingham of naar een andere bestemming.

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Birmingham met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Birmingham. Is jouw school in het Zuiden of het Oosten van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport, Charleroi Airport of Düsseldorf Airport soms ook lonen.

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Birmingham af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis. Je hebt dan in Birmingham je eigen bus ter beschikking. Handig als je  kiest te verblijven bij gastgezinnen.

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de cultuur van het land, dan kunnen de leerlingen verblijven in gastgezinnen. Bijkomend voordeel voor docenten, je hebt je nachtrust terug op schoolreis.

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Birmingham? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet zijn jouw schoolreisplannen gemaakt.