Birmingham

Schoolreis Birmingham

Here we come!

Here we come!

Links boven Londen ligt 'Brum', de op een na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Wist je dat Birmingham meer kilometers kanaal heeft dan Venetië in Italië? De beste tijd om naar Birmingham te reizen is mei en juni. Dit geldt ook voor het seizoen voor buitenlandse schoolreizen, je reist net buiten de piek periodes. Geen lange wachttijden, meer kans op goede accommodatie. Ready to go?

Tip! Birmingham is uitermate geschikt voor beroepsgerichte studiereizen in de Automotive branche. Leer op dag 1 de stad Birmingham kennen door een stadswandeling onder leiding van een lokale gids. De 2e dag verdiep je je in ’s werelds grootste Grand Prix autoverzameling! De Donnington Grand Prix Collection bezit ondermeer de grootste collectie McLarens onder 1 dak, een geweldige collectie BRM's en de complete collectie Vanwalls.

Meemaken is het nieuwe leren! Ben jij er klaar voor om Birmingham te ontdekken met jouw leerlingen? Deel je plannen met ons en wij zullen je verrassen met een inspirerend reisvoorstel.

Onze topics in Birmingham

De perfecte schoolreis samenstellen

Topic: Automotive Birmingham
Topic

Topic: Automotive Birmingham

Leer op dag 1 de stad Birmingham kennen door een stadswandeling onder leiding van een lokale gids. Wat dacht je van de spectaculaire Land Rover Experience: een tour doorhee...
Lees meer
Topic: De Wereld van Verschil
Topic

Topic: De Wereld van Verschil

Op reis met een groep leerlingen en docenten die allemaal verschillend zijn, dat is boeiend! We "reizen" allemaal samen op onze eigen manier. Wat fijn om jezelf daarvan bew...
Lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
× Wil je tips ontvangen voor Birmingham? Mail mij voor inspiratie!
...