Schoolreis Budapest

Schoolreis Boedapest

Veelzijdig en beeldschoon

Boek nu een unieke schoolreis naar Boedapest!

Boedapest is hot en happening. Je verveelt je geen moment in deze stad met vele must do’s. Het is een bruisende wereldstad met een compact en overzichtelijk karakter. Dompel je leerlingen onder in deze heuvelachtige stad met schitterende bruggen, badhuizen en leuke cafeetjes en ruïne bars. Neem ze mee in een ritje dwars door het centrum met de gele metrolijn, de oudste metro van Europa. Breng verder een bezoek aan het gedenkteken ‘Schoenen op de Donaukade’, één van de indrukwekkende sporen van de Tweede Wereldoorlog in Boedapest.

Offerte aanvragen
Studiereis Boedapest

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Boedapest boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Boedapest 209 dagen voor vertrek geboekt.

De drukste reismaanden zijn september, oktober, april en mei.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Ruine bars bezoeken tijdens je schoolreis
 op schoolreis naar Boedapest

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Kies voor jouw leerlingen voor een schoolreis Boedapest! Door de veelzijdigheid van de stad is er van alles mogelijk en kan er een gevarieerd programma opgesteld worden. In het programma wordt er aandacht besteed aan onderwerpen als  verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke reis.

Voor een geslaagde schoolreis in Boedapest, kies je daarom voor een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Boedapest en andere bestemmingen. We gaan ook graag voor jou aan de slag!

Praktische informatie

Vervoer
Op schoolreis naar Boedapest met het vliegtuig behoort tot één van de mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Boedapest. Is jouw school in het Zuiden van het land gevestigd, dan kan vliegen vanaf Brussel Airport of Charleroi Airport soms ook lonen.  

Ook is het mogelijk met de bus of trein naar Boedapest af te reizen. Een langere maar milieubewuste optie voor je schoolreis.

Accommodatie
In Boedapest is het mogelijk te verblijven in hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Boedapest? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it. Voordat je het weet staat je schoolreis Boedapest op de planning!