Boedapest

Schoolreis Boedapest

Veelzijdig en beeldschoon: doen!

Veelzijdig en beeldschoon: doen!

Bruisende wereldstad met compact en overzichtelijk karakter. Je verveelt je geen moment in deze stad met alle must do’s. Indrukwekkende sporen van de Tweede Wereldoorlog zoals de schoenen aan de Donau maken indruk op leerlingen. Een ritje met de gele metrolijn, de oudste metro van Europa, brengt je dwars door het centrum.

De fun factor maakt deel uit van jouw programma ter plaatse, maar leerlingen kunnen ook spelenderwijs life-skills leren. Een schoolreis is immers zoveel meer dan in een stad de grote musea aflopen. Weg zijn uit je vertrouwde omgeving. Je talenten ontdekken, je verbonden voelen met elkaar, terug- en vooruitkijken. En natuurlijk blijven we docenten maximaal ontzorgen.

Via je online reispagina download je na boeking eenvoudig ruim 800 educatieve opdrachten. Gemaakt voor en door jou en je collega’s. Dit is wat leerlingen willen. Boedapest: verrassende budgetparel!

Ga jij voor een buitenlandse schoolreis met betekenis? Deel jouw reisplan met ons. Wij verrassen je met een inspirerend reisvoorstel waarin de leerling centraal staat. Samen maken we er een buitenlandse schoolreis van waar jouw leerlingen en collega’s nog lang over napraten.

 

Gemiddeld wordt een schoolreis naar Boedapest 209 dagen voor vertrek geboekt. Wanneer vertrek jij? Laat het ons weten.

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken?

Ik help je verder om het beste uit je schoolreis te halen. Samen met jou filter ik jouw wensen binnen je budget in een mooi reisvoorstel. Ik geef je een verrassend advies met voorkeuren waar ik voor sta. En natuurlijk kijken we hoe we zoveel mogelijk impact kunnen creëren op reis voor je leerlingen.

Melanie Dumee
Melanie Dumee
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!