Op schoolreis naar Dublin

Schoolreis Dublin

Verrassend anders!

Boek nu een unieke schoolreis naar Dublin!

Ontdek de verrassende charme van de Ierse hoofdstad met ook nog eens prachtige  landschappen in de directe omgeving. Leerlingen waarderen de ontspannen sfeer in deze oude Viking stad. Bezoek de historische universiteit met een indrukwekkende bibliotheek, een kasteel en een voormalige gevangenis. In het charmante Dublin maken jouw leerlingen kennis met de vriendelijkste bewoners ter wereld.

Offerte aanvragen
Schoolreis Dublin

Wat je wilt weten voor je je schoolreis naar Dublin boekt

Gemiddeld wordt een schoolreis naar 199 dagen voor vertrek geboekt.

98% van onze klanten beveelt ons aan.

Zekerheid van de ANVR en SGRZ.

Dublin Skyline
Sightseeing in Dublin op je studiereis H2: Praktische informatie

Een passende reis bij de belevingswereld van de leerlingen

Kies voor jouw leerlingen voor een meerdaagse schoolreis Dublin, studiereis Dublin of werkweek Dublin. Een reis naar Dublin prikkelt de zintuigen en er worden blijvende herinneringen gecreëerd. Naast deze herinneringen, is het voor de school uiteraard belangrijk dat de leerlingen iets leren over verbondenheid, zelfredzaamheid of het ontdekken van je eigen talenten. Dit heeft veel aandacht in de programma’s van Travel Inventive. Zo wordt een schoolreis meer dan alleen een leuke schoolreis.

Voor een geslaagde schoolreis in Dublin, kies je daarom een ervaren organisator die inspeelt op de belevingswereld van de leerlingen. En natuurlijk nemen we daarbij graag het werk uit handen. Travel Inventive organiseert al ruim twintig jaar met veel plezier inventieve en interactieve schoolreizen naar Dublin en andere bestemmingen.

Download schoolreisinspiratie over Dublin

Praktische informatie

Vervoer
De meest gebruikelijke manier om naar Dublin te reizen is met het vliegtuig. Vanaf Schiphol Airport en Eindhoven airport zijn er rechtstreekse verbindingen met Dublin.     

Accommodatie
Wil je jouw leerlingen volledig onderdompelen in de Ierse cultuur, dan kunnen de leerlingen verblijven in gastgezinnen. Bijkomend voordeel voor docenten, je hebt je nachtrust terug op schoolreis

Andere mogelijkheden die wij aanbieden zijn hotels of jeugdhotel/hostels. Voor grote groepen adviseren wij de accommodatie voor je schoolreis tenminste 6 maanden (liever nog eerder) van te voren te boeken.

Heb je interesse in een schoolreis naar Dublin? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Na  je offerte aanvraag  nemen wij contact met je op. We bespreken graag jouw reiswensen zodat wij de perfecte schoolreis voor je kunnen samenstellen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw wensen. Afhankelijk van jouw aanvraag gaan we vrijblijvend op zoek naar vervoer, accommodatie, restaurants en eventueel een programma ter plaatse. Denk aan educatieve bezoeken, excursies of een impactvol topic. Binnen 5 werkdagen ontvang je per mail een reisvoorstel en de boekingsovereenkomst. And that’s it! Voordat je het weet is jouw schoolreis Dublin gepland!